Suspenen el judici perquè un dels membres del TS no es troba bé

El jutge Marchena ha fet entrar el metge per indisposició del videll Don Paco | Afortunadament, el funcionari ja es troba bé i ha tornat a la sala, de manera

Un dels membres del Tribunal Suprem ha estat atès per un metge | Cedida

El jutge Marchena ha ordenat desallotjar la Sala del Tribunal Suprem per una indisposició de Don Paco, el funcionari encarregat de projectar els documents judicials. La sessió s'ha suspès durant uns minuts per tal que els metges poguessin entrar a la sala, si bé l'agent judicial ha pogut sortir pel seu propi peu de la sala. Els fets han succeït quan el Policia Nacional amb número d'identificació 88009 estava duent a terme la seva declaració. La sessió d'avui preveia la declaració de diversos policies nacionals, així com agents dels Mossos d'Esquadra i efectius de la guàrdia urbana.

Afortunadament, sembla que tot ha quedat en un ensurt, ja que Don Paco ha superat la indisposició i ha tornat a la sala, permetent que el judici s'iniciï un altre cop. Així les coses, el policia amb número d'identificació 88009 ha reprès la declaració i ara parla sobre l'actuació que va tenir lloc durant l'1-O a l'escola Nostra Llar. 

Els policies, protagonistes al judici

Segons l'agent que en aquests moments es troba declarant al Suprem, la societat civil no va improvisar durant l'1-O, «feia dies que estaven organitzats», ha dit. D'altra banda, el policia 88009 també ha parlat sobre la sortida de l'escola Nostra Llar, on diu que hi va haver molts problemes: «Ens escopien des dels balcons, ens van insultar, ens van dir feixistes i 'fills de puta'», ha confessat.

A continuació, ha parlat del moment en què els agents es van dirigir a l'escola Joan Boscà de Barcelona. Segons el policia testimoni, «només arribar a l'escola ens estaven esperant i hi havia gent que va mossegar alguns agents». D'altra banda, ha denunciat l'actitud dels Mossos d'Esquadra: «Allí també hi vam trobar un binomi de mossos en actitud passiva. Van agredir els vehicles policials quan marxàvem i els Mossos no van fer res», ha dit.


Comentaris

envia el comentari