Troben T-10 falses en un cotxe al qual van aturar per circular sense llums a Terrassa

El conductor va donar positiu en la prova d’alcoholèmia

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat deu conductor durant la campanya de control d'alcohol i altres drogues
La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat deu conductor durant la campanya de control d'alcohol i altres drogues | Cedida

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un conductor per circular amb les llums apagades i sota els efectes de l'alcohol. Diumenge, al voltant de les 7.15 hores del matí, un vehicle policial que feia suport als controls estàtics d'alcoholèmia va veure un cotxe circular sense els llums encesos pel carrer Tàrrega, al Polígon Industrial de Can Petit, i van decidir aturar-lo.

Els agents van realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor amb un etilòmetre estimatiu, que va donar un resultat positiu de 0,49 mg/l. Posteriorment, l'home va ser traslladat a la Prefectura, on novament se li van practicar dues proves d'alcoholèmia amb resultat positiu de 0,40 mg/l i 0,38 mg/l. Així doncs, el conductor va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària i el vehicle va ser immobilitzat.

Portava T-10 falsificades

En l'escorcoll que van realitzar al vehicle i als seus ocupants, els agents de la Policia Municipal de Terrassa van trobar una cinquantena de títols de Transport T-10 en possessió de la persona que anava d'acompanyant. Presumptament aquestes targetes havien estat falsificades. Per aquest motiu, també es van obrir diligències penals i les T-10 van ser decomissades per analitzar-les.

Deu conductors denunciats durant tot el cap de setmana a Terrassa

Durant tot el passat cap de setmana, Terrassa va realitzar una campanya de control d'alcohol i altres drogues impulsada pel Servei Català de Trànsit en diversos municipis catalans. Des de divendres a la tarda i fins dilluns al matí, la Policia Municipal de la ciutat vallesana va realitzar diferents controls estàtics i itinerants, que van acabar amb vuit persones denunciades per conduir sota els efectes de l'alcohol, una per marihuana i una per cocaïna.

La primera denúncia es va produir divendres, quan els agents van aturar un vehicle que s'acabava de passar un semàfor en vermell a l'avinguda Àngel Sallent i va donar un 0,68 mg/l en la prova d'alcoholèmia. Ja dissabte, els agents van aturar un vehicle en un control al carrer Tren de Baix i el conductor va donar positiu amb un 0,48 mg/l. A més, van poder comprovar que tenia el permís de conducció sense vigència.

Encara el mateix dissabte, en un control estàtic a la plaça dels Països Catalans, es van denunciar tres conductors més: dos per donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb un 0,80 mg/l i 0,39 mg/l i un altre per possessió d'una porció de marihuana. Diumenge a la matinada, es van tornar a denunciar dos conductors més per donar resultat de 0,66 mg/l i 0,36 mg/l, aquesta vegada en un control al carrer de la Castellassa. Per últim, la matinada de dilluns es va denunciar un altre conductor per conduir sota els efectes de la cocaïna per l'avinguda de Portugal.


Comentaris

envia el comentari