Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un conductor xoca contra una parada de bus a Sabadell i mata una dona de 86 anys

ÚLTIMA HORA

Mor el pilot d'una avioneta en estavellar-se a l'aeròdrom de l'Anoia

Tahis Pellicer, la model 'curvy' catalana de més èxit a les xarxes socials

La jove, de 28 anys i provinent de Mollet del Vallès, s’ha convertit en tot un referent de les talles grans
Imatge de Tahis Pellicer | Instagram

 

 

Ella és Tahis Pellicer, i actualment s’ha convertit en tendència a causa del gran èxit del qual gaudeix a Instagram. La jove, que va néixer fa 28 anys a Mollet del Vallès, compta amb gairebé 40 mil seguidors, fet que la posiciona com una de les models curvy de més reclam a escala mundial.

 

El lema que fa servir mostra la seva personalitat forta i valenta, i l’ha portat a ser contractada per les millors marques nord-americanes: «Estima molt el teu cos, és l’únic que t’acompanyarà tota la vida», diu Pellicer, que compta amb el suport total i incondicional de la seva parella. De fet, va ser el seu xicot qui la va animar a endinsar-se en món del modelatge de talles grans.

 

Pellicer critica que «la majoria de marques ofereixen com a molt una talla 44»

Ara, Tahis és una ambaixadora de la causa, i ha aprofitat el marc d’una entrevista concedida al diari ‘ABC’ per tal de fer públics els seus orígens. Així doncs, la model explica que tot va començar quan «moltes webs nord-americanes van començar a compartir les fotografies que jo publicava al meu perfil», i d’aquesta manera es va anar endinsant en el mercat estatunidenc.  

 

L’augment de la seva popularitat l’han posat en el punt de mira de totes les marques, i ara es barallen per tal de comptar amb els seus serveis. Malgrat tot, Tahis aprofita la situació per criticar que, a Espanya, «la majoria de les marques ofereixen com a molt una talla 44, mentre que en altres països com els Estats Units és possible trobar fins a la talla 60».

 

Imatge de la model curvy Tahis Pellicer | Instagram

 

 

 

La model rep moltes crítiques per part del públic femení

Però no tot és bonic en el seu món. I és que, a banda de reclamar la creació de roba més ajustada per les persones que utilitzen talles superiors, Pellicer lamenta el gran nombre de crítiques i burles que rep. El que més crida l’atenció és que les seves principals detractores són gairebé sempre dones.

 

«La gent moltes vegades s’escandalitza, i les dones són les més cruels. Sol passar que elles m’insulten i em criden ‘atrevida’, mentre que els homes em llancen floretes», explica la model, que fica èmfasi en el fet que «malgrat els avenços del feminisme en el món, elles solen ser les més crítiques amb el cos d’altres dones».