YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Talen amb una serra les vinyes d'un conegut celler del Camp de Tarragona

El propietari s'ha trobat els ceps tallats per la meitat

Captura del vídeo on es pot veure un cep tallat
Captura del vídeo on es pot veure un cep tallat | Celler Sanromà

«El món està ple de valents de nit». Amb aquestes paraules el Celler Sanromà de Vila-rodona feia pública la destrossa que han patit en els ceps d'una de les seves vinyes. L'incident no va ser causat per algun dels animals que hi ha per la natura tarragonina, sinó voluntàriament, ja que estaven fetes amb una serra. A més, arriba en una època en què el sector vitivinícola viu temps de crisi a causa de la pandèmia, la qual s'ha ajuntat amb l'afectació del míldiu.

Una vintena de ceps destrossats

Arribar al lloc de treball i trobar-se amb les grans destrosses que algú ha fet als ceps d'una de les seves vinyes ha causat una gran impotència i ràbia als propietaris del Celler Sanromà. «Algun 'fill d'algo' es dedica a venir aquí a tallar-me els ceps amb una serra de calar i no sé per què collons ho fa» explica, després de trobar-se amb una vintena de ceps tallats.

Així mateix, en el vídeo que ha fet públic a les xarxes socials el celler de l'Alt Camp fa una crida als vinyaters i viticultors que «vigilin» davant de possibles situacions com la que s'ha trobat, «perquè això és la guerra». Aquest tipus d'incidents, no sap ben bé perquè passen, però, assenyala que podrien ser «per enveja». Per acabar, fa una crida a la covardia de l'individu que li ha causat les destrosses per fer-ho de nit i no quan està treballant la vinya.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Les mostres de suport i d'ànims al celler a través de les xarxes socials han arribat molt de pressa i han compartit la indignació. El Celler Sanromà, entre tantes mostres de suport, també han rebut un missatge del president Quim Torra. «Oh, quin greu. Tot el meu suport i ànims. I que es castigui al cretí que ha fet això», escrivia Torra. També li ha donat suport la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Teresa Jordà.


Comentaris

envia el comentari