Tallen la circulació en quatre parades del Metro de Barcelona per una caiguda

La víctima s'ha precipitat a les vies de tren de manera accidental, i ha necessitat atenció mèdica

Un comboi del Metro de Barcelona, en una imatge d'arxiu
Un comboi del Metro de Barcelona, en una imatge d'arxiu | Cedida

Un total de quatre parades de la línia L1 del Metro de Barcelona han quedat inoperatives aquest dilluns a la tarda, després que un passatger s'hagi precipitat a les vies de tren de forma accidental, segons han informat des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). En concret, es tracta de les estacions de Catalunya, Urquinaona, Arc de Triomf i Marina. 

Aproximadament des de les 15.37 hores i fins a les 16.40 la circulació de la línia s'ha vist afectada però cap a les 16.40 ha pogut ser restablerta per complet. L'incident hauria tingut lloc a les 15.30 hores de la tarda i, des de l'avís dels fets, la línia hauria estat tallada completament durant uns minuts, però després d'això s'ha pogut restablir la circulació de forma parcial.

Llavors, les quatre estacions mencionades han estat tancades després d'haver desallotjat els passatgers d'un comboi que circulava per l'estació Arc de Triomf. Tot per facilitar les feines d'evacuació i de maniobres dels trens. Minuts després, la circulació ha pogut ser restablerta entre Hospital de Bellvitge i Universitat i també entre Glòries i Fonde, tot i això, el tall de servei encara ha continuat, fins a les 16.40 hores, entre Universitat i Glòries.

Ha estat a partir d'aquesta hora, les 16.40 aproximadament, quan el servei ha tornat a la normalitat, segons han informat des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

L'accidentat, ferit amb contusions

Segons ha publicat 'El Periódico', la persona que ha patit l'accident no hauria sofert conseqüències greus, de fet, la caiguda li hauria provocat únicament algunes contusions. Per sort, en el moment en el qual ha patit l'accident no passava cap per la via en la qual han tingut lloc els fets i el succés ha quedat en un incident lleu.

Fins al lloc de l'accident s'hi han hagut de desplaçar els serveis sanitaris i d'emergència per poder evacuar la persona ferida atendre-la de les contusions patides com a conseqüència de la caiguda.


Comentaris

envia el comentari