Ferits greus, talls de trens i carreteres i confinament a la Canonja i Vila-seca arran de l'explosió química

Les línies de trens R13, R14, R15, R16 i R17 estan interrompudes | Trànsit demana no circular per la zona, sobretot per les carreteres N-340 i C-31b
L'explosió s'ha pogut sentir des de diversos punts de Tarragona | Tarragona Digital

 

ACTUALITZACIÓ - 19:25 h

La circulació de trens entre Tarragona i Port Aventura ha quedat suspesa, per ordre dels Mossos d'Esquadra. Des de l'AEQT han explicat que núvol de fum no és tòxic, tot i que des del departament de premsa dels Bombers han assegurat que sí. El confinament, ara per ara, queda restringit a la Canonja i Vila-seca.

 

Segons les últimes informacions, hi hauria almenys cinc persones ferides. El president Quim Torra i el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, es desplacen a Tarragona per seguir els fets.

 

 

 

 

Protecció Civil ja ha activat l’alerta PLASEQCAT arran de l’explosió a la planta de l’empresa IQOXE, al polígon químic sud de Tarragona. Ara per ara, hi hauria fins a quatre persones ferides greus, i s’han hagut d’evacuar diverses instal·lacions esportives de la zona, al terme municipal de la Canonja. Els Bombers confirmen que el fum és tòxic.

 

 

L’espetec s’ha notat des de diversos punts de la geografia del Camp de Tarragona, diversos quilòmetres al voltant. La ciutadania ha vist un raig de llum i instantàniament s’ha sentit l’explosió. Els Mossos d’Esquadra, per la seva part, ja hi han enviat tots els efectius disponibles i demanen que ningú s’acosti a la zona.

 

 

 

Més notícies de la categoria Successos