Fotomuntatge de Tasha Haefs i una persona amb un ganivet a la mà.

Li talla el cap al seu fill de 6 anys i la policia troba un infern a casa seva

Tasha Haefs confessa haver comès el crim perquè el dimoni volia atacar-la

L'horror en estat pur és el que va presenciar la policia de Kansas City, Missouri (EUA) quan van anar al domicili de Tasha Haefs. Aquesta dona de 35 anys va trucar al 911 avisant-los sobre què estava passant a casa seva.

Quan els agents van arribar a la casa, es van trobar un escenari terrorífic. Un nen de 6 anys havia estat decapitat per la seva mare.

Una dona decapita el seu fill de 6 anys

Els veïns de Kansas City encara se senten consternats pel terrible succés que va tenir lloc en un dels habitatges de la localitat. Una dona va trucar a la policia per demanar ajuda davant l'atac que estava patint a casa seva, a Indiana Avenue.

Visiblement alterada i nerviosa, Tasha Haefs va afirmar a emergències que «el dimoni està intentant atacar-me». L'agent va voler obtenir més informació i li va preguntar a la noia si patia algun tipus de malaltia mental.

Fotografia d'un cordó policial.
Els agents van acudir al lloc dels fets després de la trucada al 911. | CANVA
 

Ella ho va negar rotundament i tot seguit va penjar el telèfon. Diverses patrulles van acudir al domicili de Tasha Haefs i, en un primer moment, ella els va prohibir l'entrada. Així i tot, hi va haver un fet que els va cridar l'atenció, una cosa que semblava un cap humà a prop de la porta.

«Quan van intentar posar-se en contacte amb la dona, van observar una cosa que semblava el cap tallat d'una persona morta a prop de l'entrada de la residència», expliquen.

I, tement per la vida de la resta dels ocupants, els agents finalment, van aconseguir entrar a l'habitatge i el que hi van trobar els va horroritzar.

Fotomuntatge de Tasha Haefs i el seu fill.
El fill petit de Tasha Haefs va ser trobat sense vida. | CatalunyaDiari
 

Per on miraven només trobaven rastres de sang i cabells. Segons els veïns, diversos nens vivien a casa, però feia dies que no els veien. Tot i això, els agents van trobar un d'ells, més aviat, hi van trobar el seu cap.

Es tractava del fill de 6 anys de Tasha Haefs, identificat com a Karvel, a qui va confessar haver-lo matat tallant-li el cap. Al lloc del crim es van trobar diversos ganivets i un tornavís plens de sang que havien estat utilitzats per matar el petit.

«Ho vaig fer perquè el dimoni volia atacar-me»

Ràpidament Tasha Haefs va ser detinguda per la policia com a presumpta culpable de l'assassinat del petit. «La dona sospitosa tenia sang al damunt i es van observar dos ganivets plens de sang que es trobaven a l'habitatge al primer cop d'ull», recull la denúncia.

En cap moment va negar haver estat l'artífex dels fets i va confessar «haver matat la víctima a la banyera i haver-la decapitat». Durant l'interrogatori ha explicat que havia estat en defensa pròpia «perquè el dimoni volia atacar-me».

Foto de Tasha Haefs.
Tasha Haefs va confessar el crim i va afirmar que el dimoni volia atacar-la. | Xarxes socials
 

Durant la inspecció de la llar, els agents van presenciar una altra escena dantesca al soterrani. El gos de la família també havia estat decapitat. Per la seva banda, la dona de 35 anys presentava esgarrapades a les mans, restes de sang als peus i una ferida a la cuixa.

Tasha Haefs va ser detinguda sense dret a fiança i acusada d'assassinat en primer grau i d'acció criminal armada. Ara roman tancada al centre penitenciari de Jackson en espera d'una valoració del seu estat mental.

Es creu que pateix una malaltia mental, com així va afirmar Jean Peters Baker, fiscal del comtat de Jackson. «La comunitat coneix ara alguns dels terribles detalls de la mort d'aquest nen de 6 anys, ens deixa sense alè, cal parar més atenció per prevenir aquests casos», va assenyalar.

El crim ha commocionat tota la comunitat i l'alcalde de Kansas, Quinton Lucas, va publicar un missatge lamentant el tràgic succés. «Encara no sabem per què han matat un nen de primària aquest matí, però entenem el dolor que pateix una família, una escola i una comunitat».