Tallada l'AP-7 a Cambrils per l'incendi d'un camió de matèries perilloses

La cisterna del vehicle pesant transportava 24.000 litres d'àcid clorhídric i hi ha hagut una petita fuita a la vàlvula

Protecció Civil ha activat la prealerta del TRANSCAT en haver-hi una fuita a la cisterna del camió
Protecció Civil ha activat la prealerta del TRANSCAT en haver-hi una fuita a la cisterna del camió | cedida

Les rodes d'un camió de matèries perilloses han començat a cremar aquesta matinada a l'autopista AP-7, al terme municipal de Cambrils. Per aquest motiu, s'ha tallat la circulació de la via en sentit sud de la marxa i es realitzen desviaments per la sortida 37 de l'autopista. La calçada està tallada des del punt quilomètric 266 fins al 266.5 en direcció Amposta.

El conductor del camió ha sortit il·lès de l'incident a l'AP-7
El conductor del camió ha sortit il·lès de l'incident a l'AP-7 | Cedida

 

Prealerta del TRANSCAT per la fuita de la cisterna del camió a l'AP-7

El servei d'emergències ha estat alertat d'aquest incident quan faltaven pocs minuts per dos quarts de cinc de la matinada. A causa d'aquest incident, Protecció Civil ha activat la prealerta del pla TRANSCAT, ja que la cisterna del camió porta 24.000 litres d'àcid clorhídric, on hi ha una petita fuita per la vàlvula. Tanmateix, des de Protecció Civil informen que l'incendi que afectava les rodes del camió ja està apagat. D'altra banda, els Bombers de la Generalitat han informat que estan treballant en l'incident amb cinc dotacions.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit a TarragonaDigital, a hores d'ara, s'estan realitzant tasques de retirada del vehicle, pel qual segueix tallada l'autopista. Pel que fa al conductor del camió, ha resultat il·lès després de l'incendi d'una de les rodes del camió, a més de la fuita de la cisterna on transportava àcid clorhídric.

Els Bombers han treballat en l'incendi del camió a l'autopista AP-7
Els Bombers han treballat en l'incendi del camió a l'autopista AP-7 | Cedida

 

S'ha incendiat la roda d'un camió de matèries perilloses a l'AP-7 a Cambrils
S'ha incendiat la roda d'un camió de matèries perilloses a l'AP-7 a Cambrils | Cedida

 

Realitzen el transvasament de la cisterna del camió

L'empresa propietària del camió ha realitzat les tasques de transvasament de la cisterna d'àcid clorhídric a l'AP-7 a Cambrils. Tanmateix, els Bombers estan realitzant el servei de supervisió del transvasament. A més, segons informa el Servei Català de Trànsit, l'AP-7 està tallada en sentit sud, però s'ha habilitat un carril per la calçada en sentit contrari.


Comentaris

envia el comentari