Imatge de la Ronda del Litoral de Barcelona amb retencions a causa d'un accident, dia 10 d'agost de 2023

Tallada la ronda Litoral de Barcelona per l'accident d'un camió en un túnel

Han reobert la via, però continuen havent-hi retencions

S'ha produït un accident al túnel de la Via Olímpica que ha obligat a tallar la ronda del Litoral de Barcelona en direcció a Llobregat durant hores, tal com ha informat Betevé.

Resulta que un camió s'ha endut al seu pas uns cables del sostre del túnel i arran del problema, les autoritats han aturat la circulació a la via durant una hora i deu minuts.

Això ha provocat unes retencions que han superat els sis quilòmetres a l'altura de Sant Adrià del Besòs. En el cas dels vehicles atrapats al túnel després que es produís l'incident, la Guàrdia Urbana ha sigut l'encarregada de rescatar-los.

Tal com ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre s'ha produït al voltant de les 11:30, però el tràfic de la ronda Litoral no s'ha reobert fins a tocar de les 13:00 hores. Així i tot, les retencions encara perduren des de l'altura de la Rambla Prim.

Un vehicle pesant s'emporta els cables del sostre

Aquest matí, un camió estava circulant pel túnel de la Via Olímpica quan accidentalment ha arrencat uns cables que penjaven del sostre i han caigut a la via.

Diversos vehicles s'han quedat atrapats i la Guàrdia Urbana ha fet tasques de rescat.  El cos de Bombers segueix treballant per a tornar a fer operativa la via.

A l'altre sentit de la via també s'hi ha produït un accident. La policia ha hagut de reduir parcialment la circulació en direcció sud entre Sant Adrià de Besòs i Bon Pastor.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Un matí de vies accidentades

Quan s'ha notificat a les autoritats que un camió s'havia emportat els cables del túnel, en un primer moment havien assegurat la zona tallant un carril. Però finalment, s'han vist obligats a tancar completament la circulació en aquell sentit. 

Les retencions de la ronda Litoral no han sigut l'únic imprevist a les vies catalanes avui. A Manresaun motorista ha mort després de tenir un accident a la C-55.