Talls a les carreteres catalanes per les manifestacions de rebuig a l'empresonament de Puigdemont

Hi ha marxa lenta de vehicles a diversos punts de l'AP-7

Marxa lenta a diversos punts de l'AP-7.
Marxa lenta a diversos punts de l'AP-7. | Cedida

A les 17.00 hores es produien les primeres incidències per les manifestacions d'aquest diumenge de rebuig a l'empresonament de Carles Puigdemont. Segons ha informat al servei de Trànsit, la C-14 ha quedat tallada a Ponts, la C-32 a Sitges i l'N-340 a Alcanar. D'altra banda, hi ha hagut marxa lenta de vehicles a diversos punts de l'AP-7. També s'han registrat algunes cues a l'A-2 entre Alcarràs i Soses i a l'N-260 entre La Seo i Oliana.

Minuts després de les 19.00 s'han produït més marxes lentes a l'N-340 a l'Ampolla i Camareles i a la C-16 entre Cabrianes i Sallent.  Diverses persones també han protagonitzant incidents a la C-32, a Sant Pere de Ribes  i la C-14, a Ribera d'Urgellet , fet que ha provocat retencions a les dues vies. 

Talls i marxes lentes a les artèries de Catalunya

A les 19.30 ha quedat tallada també l'N-152 i l'N-154 a Puigcerdà, així com la sortida 22 de la Ronda Litoral en ambdós sentits. D'altra banda, la situació s'ha normalitzart a l'A-2 a Alcarràs en direcció Barcelona, la C-14 i la C-32. En diverses vies s'han produït moments tensos entre conductors que no donaven suport a la mobilització i diversos manifestants.

A les 21.30 hores de la nit, l'AP-7 quedava completament tallada, tant a Tarragona com a Sant Gregori en ambdós sentits. S'ha informat també que entre Soses i Lleida, a l'A-2, hi havia fins a sis quilòmetres de retencions.


Comentaris

envia el comentari