Tallen completament l'avinguda del President Companys de Badalona

El motiu, segons ha indicat Protecció Civil, és una fuita «molt important» de gas

Imatge de la Guàrdia Urbana a l'Avinguda President Companys, on ha tingut lloc la fuita
Imatge de la Guàrdia Urbana a l'Avinguda President Companys, on ha tingut lloc la fuita | Guàrdia Urbana de Badalona

La Guàrdia Urbana ha tallat completament l'avinguda del President Companys de Badalona per una fuita molt important de gas, segons ha indicat Protecció Civil. La Guàrdia Urbana de Badalona ha comunicat també que els serveis d'emergències han treballat al lloc i que s'han fet desviaments del trànsit a la zona com a conseqüència de l'incidència ocorreguda. Cal mencionar que no hi ha hagut ferits.

Segons informació de 'Badalona Comunicació', la fuita s'hauria ocasionat concretament a la cantonada de l'Avinguda President Companys amb l'Avinguda Navarra al voltant de les 11.30 hores del matí quan uns operaris que treballaven a la zona haurien foradat una canonada que passa per aquell punt. Segons els Bombers de la Generalitat, no s'ha hagut d'evacuar cap habitatge de la zona.

Aproximadament a les 13.00 hores la fuita ha pogut ser controlada pels operaris de Gas Natural, que han hagut de tancar dues vàlvules de seguretat per solucionar el problema. Segons la Guàrdia Urbana, el trànsit de vehicles i vianants ja ha pogut ser reobert. Protecció Civil ha informat també que, segons la companyia de gas, a hores d'ara només hi ha dos abonats afectats, tot i que hi ha arribat a haver-hi fins a 218 en total, segons informació de la Guàrdia Urbana de Badalona.

Bombers i tècnics de la companyia de gas han treballat a la zona

Fins al lloc on s'ha produït la fuita s'hi han desplaçat tant efectius dels Bombers de la Generalitat com alguns tècnics de Gas Natural per tractar de solucionar l'incident el més ràpid possible i evitar d'aquesta forma més problemes. Els bombers han fet una cortina d'aigua per evitar afectacions provocades pel gas.


Comentaris

envia el comentari