Un carril tallat a la C-32, a Argentona, per un accident múltiple

Les retencions superen els tres quilòmetres en sentit Barcelona

Retencions en diverses carreteres catalanes
Retencions a la C-32 per un accident múltiple | CatalunyaDiari.cat

Un accident múltiple provoca, al punt de tres quarts de nou d'aquest matí, un total de tres quilòmetres de retencions a la C-32. Així mateix, també es talla un carril a l'altura d'Argentona, en sentit Barcelona, i les cues estan provocant un tap important a l'entrada de la capital catalana. 

Les cues, en aquest sentit, s'originen entre els punts quilomètrics 100 i 103. No es descarta que les cues vagin en ascendència, ja que la mateixa C-32 també registra diferents problemes viaris a l'altura de Cornellà i Sant Boi de Llobregat. 

Finalment, al voltant de les 9.15 hores, el Servei Català de Trànsit ha informat que la circulació de l'autopista C-32 entre Argentona i Barcelona s'ha pogut restablir i els vehicles poden continuar circulant amb normalitat.

Altres retencions quilomètriques a la C-32

A la mateixa autopista C-32, a l'altura de Cornellà del Llobregat, la circulació està aturada perquè  hi ha tres quilòmetres de retencions en direcció sud cap a Castelldefels, entre els punts quilomètrics 60 i 63, segons han informat des del Servei Català de Trànsit a les 7.39 hores. Per una altra banda, Trànsit ha informat al voltant de les 7.11 hores que entre els punts quilomètrics 49 i 54 de l'autopista C-32, a l'altura de Sant Boi de Llobregat, hi ha cinc quilòmetres de retencions en sentit nord, en direcció Barcelona.

Xoc entre un camió i un turisme a la C-32

A l'altura de Sant Pere de Ribes, l'autopista C-32 ha estat tallada per un xoc entre un cotxe i un camió aquest dijous 25 d'octubre, deixant un ferit crític. Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i tres dels Bombers de la Generalitat, juntament amb diversos equips d'emergències mèdiques, com per exemple un helicòpter medicalitzat del SEM.


Comentaris

envia el comentari