Tallen la circulació de trens entre Cardedeu i Granollers per un atropellament

Els fets han tingut lloc al voltant del migdia, i el tall afecta principalment a la línia R2 de Rodalies de Catalunya

Una persona ha estat atropellada al Vallès per un tren de Rodalies
Una persona ha estat atropellada al Vallès per un tren de Rodalies | cedida

La circulació de trens ha quedat completament interrompuda entre els municipis de Cardedeu i Granollers, a la comarca del Vallès Oriental, després que un comboi hagi atropellat una persona. Els fets han tingut lloc al migdia, i Protecció Civil ha informat que ha estat activat el pla d'emergència FERROCAT. Per ara, no han transcendit més detalls sobre el sinistre, però se sap que el tall afecta principalment a la línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya. 

Cap a les 13 hores, Rodalies confirmava que la circulació ja estava restablerta, encara que certa afectació als horaris i freqüències habituals. 

Tercer atropellament d'un tren de Rodalies en menys d'una setmana

Aquest és el tercer incident similar que han patit els trens de Rodalies en menys d'una setmana. El passat dimarts 30 d'abril uns altres dos atropellaments van provocar importants retards entre Terrassa i Sabadell i al Baix Llobregat.

Concretament, una col·lisió entre les estacions de Terrassa Est i Sabadell Nord va causar importants retards, a l'R4 de més d'una hora i a l'R12 de més de 30 minuts. Un altre al Prat de Llobregat va afectar les línies R2, R2 Sud i R2 Nord que van registrar diversos minuts de retards.


Comentaris

envia el comentari