Tancats els accessos de metro d'Espanya L1 i Collblanc L5 per l'acumulació d'aigua a Barcelona

La tempesta afecta dues parades de metro de les línies L1 i L5
Dues parades de metro tancades per la tempesta | Catalunyadiari.com

 

 

ACTUALITZACIÓ  16.38 HORES

Continuen les afectacions al metro per la pluja a Barcelona, tot i que a poc a poc es va recuperant la normalitat. De moment, ja s'han reobert també els accessos Exposició-Paral·lel i Exposaició-Gra Via a Espanya.

 

La causa, la forta tempesta

Les parades de metro Espanya de la línia 1, i l'estació Collblanc de la línia 5 de Barcelona, han tancat els accessos per la presència d'aigua a causa de la forta tempesta, segons informa Transports Metropolitans de Barcelona. 

 

En un inici s'han tancat els accessos pel Paral·lel, Exposició i Gran Via a Espanya; i els accessos Travessera de les Corts i Dr. Martí Julià a Collblanc. De moment, segons el TMB, s'han reobert la Travessera de les Corts i Doctor Martí i Julià de Collblanc.

 

 

Quant a les afectacions viàries, a la Ronda de Dalt hi ha retencions des del Nus de la Trinitat fins a Roquetes per un accident a l'altura de Sant Boi de Llobregat en direcció Cornellà, hi ha un carril tallat. El telefèric de Montjuïc també ha tingut el servei tallat durant vint minuts per la càrrega elèctrica de la tempesta.

 

 

També et pot interessar...