Tanquen la comissaria dels Mossos a Montcada per possible sarna

Un menor podria tenir la infecció

El menor va ser acollit després d'escapar-se d'un centre
El menor va ser acollit després d'escapar-se d'un centre | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra s'han vist obligats a tancar la comissaria de Montcada i Reixac en sospitar sobre un possible cas de sarna en un menor acollit aquesta nit. Segons ha avançat SER Catalunya, el tancament temporal de la comissaria s'ha dut a terme per «motius de salut», tot i que no especifiquen si es tracta d'un cas concret de sarna. El Servei d'Emergències Mèdiques de la Generalitat, així mateix, analitza a hores d'ara si existeix la infecció. 

Mentre la comissaria dels Mossos de la localitat del Vallès Occidental estigui tancada, el cos ha informat que deriva als ciutadans a les comissaries més properes a Ripollet i Mollet del Vallès.

La sarna ja va obligar a tancar part de la comissaria de l'Eixample

La sala d'espera de la comissaria de l'Eixample de Mossos, precintada.
La sala d'espera de la comissaria de l'Eixample de Mossos, precintada per la sarna. | Cedida SAP

 

Els Mossos d'Esquadra van haver de clausurar la sala d'espera de la comissaria de l'Eixample de Barcelona per un possible brot de sarna. Tot plegat va tenir lloc el passat 14 de novembre i, aleshores, es tractava del segon cop que calia actuar en comissaries de Barcelona per aquesta malaltia propagada pels menors d'edat estrangers. 

Segons va avançar aleshores CatalunyaDiari, un dels cinc nois que restava en aquell moment a la comissaria esmentada patia aquesta malaltia cutània que ocasiona picor i és causada per petits paràsits. El menor d'edat, segons els resultats mèdics, tenia el contagi molt estès per diferents parts del cos.

Anteriorment, els Mossos d'Esquadra ja van haver de clausurar la sala d'espera d'una de les comissaries dels Mossos més gran i amb més afluència del país, la de Ciutat Vella. En aquella ocasió, doncs, també es tractava d'un cas de sarna i es va haver de tancar durant el procés de desinfecció per culpa del brot esmentat. Segons les investigacions, aquesta malaltia la va portar a les dependències policials un dels menors d'edat sense acompanyament.                   


Comentaris

envia el comentari