Tanquen cinc estacions de metro de Kíev per amenaça de Bomba

Aquesta nit es juga la final de la Champions League a la capital ucraïnesa

Cinco estaciones del Metro de Kiev cerradas por avisos de bomba
Cinc estacions del Metro de Kíev tancades per avís de bomba | Cedida

Les estacions de Dnipro, Hydropark, Livoberezhna, Arsenalna i Heroiv Dnipra del Metro de Kíev han hagut de ser tancades de manera urgent, després que es rebés una amenaça de bomba a la capital ucraïnesa, tal com ha informat l'agència de notícies del país de l'est d'Europa, Interfax.

 

L'avís arriba tan sols unes hores abans que es celebri la final de la Champions League, que enfrontarà el Reial Madrid amb el Liverpool a l'estadi Olímpic de Kíev. Per tant, milers de seguidors d'ambdós equips s'han desplaçat fins a la ciutat.

Amenaça de bomba abans de la final de Champions

La informació ve generada per una publicació del Metropolità de Kíev que, a la pàgina de Facebook, ha informat que «s'han rebut trucades anònimes per la col·locació de bombes a les estacions de Dnipro, Hydropark, Livoberezhna, Arsenalna i Heroiv Dnipra».

De la mateixa manera, detallaven que «les estacions estan tancades als passatgers», mentre s'acabaven de realitzar les «comprovacions» pertinents per garantir la seguretat dels ciutadans i turistes de la capital europea. 

Final de la Champions entre Reial Madrid i Liverpool

Cal tenir present que durant la nit d'aquest dissabte, 26 de maig, es disputarà a Kíev la final de la Champions League que disputaran el Reial Madrid i el Liverpool. Com a conseqüència, milers de seguidors de tots dos equips s'hi han d'desplaçat fins a la ciutat ucraïnesa per gaudir de l'espectacle.
 

Les mesures de seguretat per aquest tipus d'esdeveniments són màximes, ja que qualsevol atac terrorista podria tenir conseqüències desastroses. Per aquest motiu, davant d'una amenaça de bomba és preferible actuar de manera previsòra i evitar que l'advertència acabi fent-se real.

Per tant, les forces policials de Kíev mantindran les estacions tancades fins a fer les revisions necessàries que garanteixin el benestar de la ciutadania. Una vegada hagin comprovat la veracitat de les trucades podran obrir novament els accessos a les instal·lacions per normalitzar el trànsit ciutadà. 


Comentaris

envia el comentari