Confirmen que el tap al pou de Totalán es va produir per la caiguda de Julen

Els investigadors de la Guàrdia Civil han arribat a la conclusió de que el tap es va formar durant la caiguda i els treballs de rescat

Rescat de Julen
El tap hauria estat format per la pròpia caiguda de Julen al pou | Catalunya Diari

Les investigacions realitzades per la Unitat de Policia de la Guardia Civil de Màlaga han conclòs que el més probable és que el tap que es va formar al pou on va caure Julen, fos producte de la mateixa caiguda del petit. Segons explica ‘Diario Sur’, els investigadors han examinat les gravacions de la càmera del robot que es va utilitzar durant l’operatiu de rescat activitat durant setmanes per salvar a Julen.

A falta que es confirmi l'anàlisi de les mostres de terra del tap, que és al laboratori, els experts asseguren, com a principal hipòtesis, que el tap es va formar després de la caiguda del petit, fruit d’una esllavissada. També es podria haver format o fet més compacte, durant els treballs de rescat, ja que des de l’inici d’aquests es va poder veure que el terreny era complicat, el qual va retardar els treballs en diverses ocasions i va dificultar poder rescatar de l’interior del pou al petit Julen.

Pares de Julen
Els pares del petit Julen al costat del propietari de la finca, David Serrano | Catalunya Diari

 

La jutgessa del cas Julen veu indicis d'homicidi imprudent

La jutgessa que investiga la tràgica mort del petit Julen, després de caure en un pou de 71 metres de profunditat al municipi malagueny de Totalán, ha confirmat que veu indicis d'un possible homicidi imprudent. Així, segons assegura aquest dimecres 'Diario Sur', el propietari de la finca on el menor es va precipitar al forat, David Serrano, finalment serà citat a declarar com a investigat. Aquesta petició la va fer la Fiscalia de Màlaga presentant un escrit al Jutjat d’Instrucció número 9, l’encarregat de la investigació oberta del cas.

El propietari de la finca però, no serà l’única persona que haurà de declarar davant la magistrada, ja que aquesta ha citat fins a dotze persones més ,encara que aquestes, ho faran com a testimonis, com va demanar el Ministeri Públic. Entre les persones citades, destaca el pouaire que va realitzar la prospecció per on va caure el petit Julen.


Comentaris

envia el comentari