Dos taxistes, agredits amb arma blanca a Tarragona

L'acusat va ser identificat posteriorment a la cèntrica Rambla Nova de la ciutat

La matinada d'aquest diumenge, 2 de febrer, dos taxistes de Tarragona van patir una agressió amb arma blanca per part d'un individu al carrer Pere Martell. Davant d'aquest greu incident, es van activar els serveis d'emergències amb els Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana de Tarragona i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Segons informa el Diari Més, l'autor de l'atac va ser detingut poc després a la Rambla Nova. 

 

Ataca amb un ganivet a dues persones

Quan passaven minuts de les dues de la matinada del diumenge, un individu es va personar a la parada de taxis del carrer Pere Martell de Tarragona. En arribar al primer cotxe de servei, aquest va preguntar si el podien portar fins a Salou, però no portava diners i ho pagaria en arribar al destí. Segons el citat mitjà, una situació viscuda altres cops pels taxistes, que sol·liciten cobrar part del trajecte o es neguen a fer-lo.

 

Tot seguit, l'usuari va treure una arma blanca i va clavar-li al tòrax al taxista, quan aquest es va desmaiar. L'agressor va seguir per la parada i al conductor del següent cotxe, li va fer una ferida al braç.

 

Detingut l'agressor a la Rambla Nova

Davant d'aquesta situació, es va alertar al servei d'emergències i es va personar el SEM per atendre a la víctima de la primera agressió, el qual va ser traslladat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, rebent l'alta hores després de l'atenció hospitalària. El segon taxista es va desplaçar fins a l'hospital tarragoní amb el seu cotxe. 

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Mossos d'Esquadra van anar fins a la parada del carrer Pere Martell. Se'ls va descriure el possible agressor, el qual va ser localitzat als voltants de la Rambla Nova. Tot seguit, es va procedir a la detenció del presumpte agressor dels taxistes.Comentaris

envia el comentari