Un taxista gira deliveradament a la Ronda de Dalt de Barcelona per fer caure una moticicleta amb dos ocupants

Indignació a Barcelona: Un taxista tira a terra expressament una moto amb 2 passatgers

El taxista ja ha estat identificat per la Guàrdia Urbana | El conductor de la moto és un home de 35 anys i l'acompanyant és una dona de 68

Polèmica, i de les grosses, a Barcelona. Un taxi de la ciutat comtal va envestir el passat dijous, 1 de juliol, una motocicleta amb dues persones a bord que circulava per la Travessera de Dalt. Així ho van mostrar unes imatges captades pel col·lectiu de Twitter ‘Motoristes BCN’.

En les imatges es pot veure com una motocicleta intenta avançar un taxi que circula per la Travessera de Dalt. En veure el moviment, el taxista opta per prendre la decisió més perillosa de totes. I és aleshores quan envesteix la moto lateralment i la fa caure.

Tot just després, el taxista fa cas omís a l’acció i continua sense aturar la marxa. Un altre motorista, que també passava pel lloc de l’incident, no fa res per ajudar-los.

L’Ajuntament de Barcelona ha explicat que el conductor de la moto és un home de 35 anys i l'acompanyant és una dona de 68. Cal destacar també que el taxi té la llum vermella encesa, quelcom que fa pensar que tenia un passatger a bord.

Élite Taxi denunciarà el taxista

El sindicat Élite Taxi ja ha explicat que denunciarà el conductor. «Gràcies a tots els companys que s’han bolcat per localitzar el taxista i informar a la Guàrdia Urbana perquè es faci justícia», han dit a Twitter.

«Un professional mai pot actuar així. Mai», insisteixen des d’una plataforma que també ha explicat que «presentarem una denúncia perquè el conductor no torni a posar-se al volant mai més».

Finalment, el mateix portaveu del col·lectiu, Tito Álvarez, ha explicat a ‘betevé’ que «esperem que el taxista en qüestió no torni a agafar el taxi».

La Guàrdia Urbana identifica el taxista

La Guàrdia Urbana ja ha pogut identificar el conductor del taxi que el 30 de juny va fer caure intencionadament una moto a la Travessera de Dalt. Segons ha informat el cos en una piulada, s'està coordinant amb la fiscalia de seguretat viària «per qualificar els delictes que es puguin derivar».

D'altra banda, Élite Taxi ha dit que denunciarà el taxista, que amb la seva acció va fer caure el conductor de la moto i la seva acompanyant.

Els fets van succeir dimecres a la tarda entre Travessera de Dalt i carrer de Granja, a Barcelona, després d'una discussió de trànsit «acalorada» entre els dos conductors.

Segons el sindicat de taxistes, després d'insultar-se mútuament, el motorista va començar a donar cops a la porta del taxi. Posteriorment, el taxista va fer un gir sobtat amb el vehicle i va provocar el xoc amb la moto i la caiguda dels passatgers.