Un grup de taxistes bolca un taxi a l'aeroport del Prat

Les imatges van ser captades el passat divendres, 28 de juliol, mentre els taxistes carregaven contra un cotxe d'Uber
Imatge del cotxe d'Uber bolcat a l'aeroport del Prat
Imatge del cotxe d'Uber bolcat a l'aeroport del Prat | twitter

 

Els taxistes continuen en peu de guerra. Si ahir mateix optaven per tallar la Gran Via i diversos accessos a l'aeroport del Prat per fer encara més sonora la seva protesta per la decisió del TSJC de mantenir suspensió del reglament que restringia l'activitat d'Uber o Cabify, al punt de les nou del matí aquests continuen tallant la mateixa Gran Via.

 

La protesta, però, va anar més enllà el passat divendres, 28 de juliol, quan un grup de taxistes van optar per bolcar un cotxe de la companyia Uber —que, juntament amb Cabify, han anunciat una suspensió temporal dels seus serveis a Barcelona per les «agressions» rebudes— al pàrquing de l'aeroport del Prat. 

 

 

Els taxistes bolquen un taxi a l'aeroport

Tal com es pot comprovar en un vídeo que córre per les xarxes, una desena de taxistes s'apropa a un cotxe negre del pàrquing de l'aeroport barceloní per, després d'uns segons, bolcar el vehicle i fugir. 

 

Els taxistes acampats a la Gran Via de Barcelona 

Els taxistes barcelonins van manifestar el seu descontentament després d'una reunió amb Ada Colau i van acabar confirmant la seva «vaga indefinida». Per constatar-ho, però aquests van anar més enllà i van anunciar que passarien la nit tallant la Gran Via de Barcelona. 

 

Els taxistes, acampant a la Gran Via de Barcelona
Els taxistes, acampant a la Gran Via de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

 

«No podem desconvocar la vaga, és ara o mai», van comentar els taxistes en al·lusió a la seva protesta mentre d'altres remarcaven que es tractava d'un moviment que havia de marcar un abans i un després: «Això és un nou 15-M»

 

Cal destacar també que, més enllà de les protestes a la ciutat comtal, els taxistes també van tallar durant una bona estona la sortida de la C-31 a l'aeroport del Prat. Després de tallar tota la via en primera instància, aquests van optar per cremar neumàtics i bloquejar l'entrada a El Prat. 

  

 

 Comentaris

envia el comentari