IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Telecinco castiga la plantilla de Sálvame amb una baixada de sou

L'audiència de la cadena ha caigut i s'ha vist superada per Antena 3

Imatge de la plantilla. | Sálvame

Telecinco comença a prendre mesures després dels mals resultats d'audiència de la cadena, que s'ha vist superada per Antena 3 com a canal de televisió a Espanya després de 26 mesos de domini. Els primers afectats seran els col·laboradors de Sálvame i Sálvame Deluxe, els programes que han deixat de ser la referència de la cadena.

Segons avança Esdiario, la baixada serà lineal i estarà entorn del 10% encara que no s'aplicarà necessàriament a partir de gener. Des de Mediaset es justifica com un intent d'optimitzar la rendibilitat de la producció, una de les més cares de la cadena. La decisió es comunicarà en les pròximes hores als afectats, part del consens entre la cadena i la productora del programa, La Fàbrica de la Tele.

Aquesta no serà la primera ocasió en què els col·laboradors de Sálvame veuen reduït el seu sou. Al juny del 2014, ja van sofrir un a causa d'un reajustament del mercat televisiu. Ara, la caiguda progressiva de l'edició de tarda i la impossibilitat de l'edició Deluxe de competir amb Tu cara me suena, ha provocat que Telecinco es comenci a plantejar canvis als programes del cor.


Comentaris

envia el comentari