El temporal inunda l'interior de les comissaries de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Les dependències de Ciutat Vella, les Corts, la Zona Franca i l'Eixample han quedat anegades i els sindicats acusen la falta de manteniment

La Guàrdia Urbana de Barcelona es mulla quan plou. Seria un bon lema per la policia si no fos perquè es mullen a l'interior de les comissaries. El Sindicat d'Agents de Policia Local (SAPOL), majoritari en representació a la policia de la ciutat, ha filtrat unes imatges com es veuen diverses oficines policials de les comissaries de Ciutat Vella, les Corts, la Zona Franca i l'Eixample amb grans goteres caient des del sostre i amb el terra completament anegat. Per SAPOL aquestes imatges, que han deixat inutilitzades les instal·lacions durant tot el dia, són per culpa deficiències dels edificis i a la falta de manteniment per part del govern municipal de Barcelona a la Guàrdia Urbana.

No és el primer cop que es mullen

El sindicat policial no és el primer cop que denuncia aquests fets i asseguren que es repeteixen sempre que plou molt. Ho han posat en coneixement de la Prefectura de la Policia i també del govern d'Ada Colau tot i que, segons asseguren, no han rebut cap mena de resposta. Des del sindicat asseguren que abans caldria arreglar aquestes coses que pensar a canviar unitats policials que ja funcionen. Es refereixen a la dissolució de la unitat d'antiavalots USP que vol fer el govern de Colau per instaurar-ne una de nova amb les mateixes funcions però amb el nom canviat.

Des de l'Ajuntament de Barcelona s'assegura que es té coneixement d'aquests fets i que s'han obert projectes, cas per cas, per poder-ho solucionar. En el cas de la comissaria de Ciutat Vella, el consistori assegura que és un problema de drenatge que també afectat altres instal·lacions públiques i privades de la zona de la ciutat. Va ser Ciutat Vella i la zona del Paral·lel una de les més afectades per la pluja durant el temporal d'aquest passat dimarts.


Comentaris

envia el comentari