YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tenen la seva segona cita després de 33 anys sense veure's

La dona per fi ha descobert per què no la va tornar a trucar

Imatge de la parella després de demanar la mà | Youtube / Rachel Ray Show

  

Els nord-americans Rick Hayward i Karen Lynch van tenir la seva primera el 1977, amb 17 anys. Van anar a jugar a bitlles, van prendre un gelat i van passar un agradable dia junts. «Jo creia que tot havia anat molt bé, però en Rick no em va trucar una segona cita», confessa Karen. Segons el portal 'No lo creo', en Rick era tan tímid en aquella època que no es va atrevir a tornar a trucar-la. Despenjava i penjava el telèfon sense acabar de decidir-se.

Quan ja havien passat diversos dies des de la primera cita, en Rick va pensar que la Karen devia estar enfadada perquè no la va trucar, així que ja no es va produir la següent cita, fins que van passar 33 anys. Durant aquest temps, tots dos es van casar, van tenir fills i es van divorciar de les seves respectives parelles. Però el 2010 es van retrobar a través de Facebook. Posant-se al dia sobre la seva vida, es van adonar que tots dos havien viscut vides paral·leles, i es van preguntar què hauria passat si haguessin tingut aquella segona cita. Així que aquesta vegada, en Rick no s'ho va pensar i la va convidar a sortir.

Des d'aquell dia segueixen junts, recuperant tot el temps perdut. Fa uns mesos, en Rick va demanar matrimoni a la Karen. La dona, confessa que el seu marit «és un home increïble, és el meu millor amic i m'ha donat totes les coses que estava buscant». En Rick, per la seva banda, afirma: «Amb la Karen em torno a sentir complet. Per primera vegada en la meva vida entenc el significat de 'mitja taronja'».


Comentaris

envia el comentari