YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tensió a Llinars del Vallès durant el desallotjament de la 'rave' il·legal

Els Mossos d'Esquadra han accedit finalment aquest migdia al recinte on se celebrava la festa

Imatge dels antiavalots a l'interior del magatzem on se celebrava la 'rave' de Llinars
S'han viscut moments de tensió a l'interior del magatzem abandonat | Twitter (@punsix)

Després de més de 24 hores de festa sense parar, els Mossos d'Esquadra han procedit a desallotjar la festa 'rave' il·legal de Llinars del Vallès. Al voltant de les 12 del migdia d'aquest dissabte, una excavadora ha acudit al lloc dels fets per tal d'apartar del camí les roques que s'havien col·locat per evitar que la policia accedís al magatzem abandonat. 

Moments de tensió

A partir de llavors, els Mossos han aconseguit accedir amb furgonetes de l'ARRO on la festa s'estava celebrant. Mentre els agents estaven envaint l'espai, molts dels participants decidien abandonar la festa. Tot i això, hi ha hagut un grup nombrós de persones que han decidit quedar-se i encarar-se a la policia. El comissari dels Mossos, Sergi Pla, ha estat l'encarregat de negociar amb els participants a la 'rave', encara que ha estat sense èxit.

Mentre els Mossos, amb l'ajuda de la Policia Local de Llinars encerclaven els participants amb un cordó policial, la Policia Administrativa registrava el material que s'havia utilitzat per a la llum i la música de la festa. Alhora, la tensió entre participants a la 'rave' i agents augmentava. En alguns moments, els assistents han llençat objectes contra la línia policial.

Identificacions a l'exterior del magatzem

A banda del cordó policial de l'interior del magatzem, a l'exterior s'ha format una cadena per tal d'identificar a totes les persones que estaven a la festa, però que han escapat abans i durant l'entrada de les furgonetes dels Mossos per a interrompre la 'rave'. Així esperen que, a poc a poc, es vagi buidant la zona i identificant a tots els assistents, als quals sancionaran pels delictes pertinents. 


Comentaris

envia el comentari