Els taxistes tallen la Ronda Litoral de Barcelona

Els taxistes volien accedir al recinte del Parc de la Ciutadella i els Mossos els ho han impedit | Els taxistes, al fil de la qüestió, han tallat la Ronda Litoral al punt de les 12:30 h. del matí

Els taxistes tallen la Ronda Litoral de Barcelona, a l'altura de la Ciutadella. Minuts abans els Mossos els havien impedit al pas al Parlament de Catalunya i, com a mesura reaccionaria, han optat per bloquejar una de les principals vies de la ciutat comtal. La protesta ha seguit minuts després al port de Barcelona, on s'han viscut evidents moments de tensió amb la Guàrdia Civil. 

Abans, però, també s'ha viscut molta tensió a les portes del Parlament de Catalunya. Els taxistes, en vaga per la pugna amb les llicències VTC, s'han personat a les portes del parc de la Ciutadella i els Mossos els han impedit el pas. Arrel de la negativa, s'han viscut grans moments de tensió entre uns manifestants, que han estat capaços de  trencar el cordó instal·lat per la BRIMO. 

Els taxistes, així mateix, marxen a hores d'ara, al punt de quarts de dotze d'aquest matí de la zona de l'hemicicle català, i es dirigeixen a les Rondes de Barcelona. La intenció passa ara per tallar la Ronda Litoral. 

Els conductors d'Uber i Cabify, a la Diagonal 

Els conductors d'Uber i Cabify, per contra, han optat per bloquejar una altra via de sortida i entrada de la ciutat comtal, en aquest cas, la Diagonal. Els conductors s'hi estan des del punt de les 06.00 h. del matí i demanen, així mateix, més tolerància per part del col·lectiu de taxistes.