Tensió màxima en una protesta contra els desallotjaments okupes a Gràcia

Uns 300 manifestants es fan notar amb llançament de coets, trencaments de vidres i diverses pintades
Unes 300 persones han sortit al carrer aquesta tarda per protestar contra el desallotjament al barri de Gràcia | CatalunyaDiari.cat

 

Màxima tensió als carrers del districte de Gràcia. Els Mossos d'Esquadra han desallotjat a primera hora d'aquest matí l'espai ocupat Ca la Trava, a Travessera de Gràcia, i unes 300 persones han sortit al carrer per protestar l’acció policial. Al punt de les vuit del vespre, la tensió és evident a la plaça Virreina del districte esmentat.

 

Els Mossos, que sobrevolen la zona amb un helicòpter, acordonen la zona perquè la protesta no vagi a més, tot i que els manifestants s'han fet notar amb llançament de coets, trencaments de vidres i diverses pintades.  Finalment, els Mossos han detingut una persona per cremar contenidors i dues persones denunciades per desordres públics.

 

 

 

Imatge d'un contenidor cremat durant la protesta | CatalunyaDiari.cat

 

Tal com es pot veure en els vídeos de CatalunyaDiari.cat, la tensió creix per moments i els manifestants baixen pels carrers del districte barceloní de Gràcia sota el clam: «Ca la Trava són disturbis»