Imatge d'un vaixell de la Guàrdia Civil

La teoria dels Mossos sobre el cos trobat sense braços ni cames en una platja catalana

El cos va aparèixer completament mutilat

Continua la investigació per la misteriosa troballa del cos mutilat d'una persona a la platja del Miracle, a Tarragona. Aquest dijous, 29 de juny, la policia alertava sobre la troballa del cos sense cames i braços, en un avançat estat de descomposició.

Quatre dies després, la investigació continua, i les primeres investigacions indiquen que el cos podria pertànyer a la dona que va desaparèixer a Ullastrell per les pluges del 13 de juny. Segons ha informat Europa Press i Catalunya Ràdio, els Mossos investigaran i analitzaran l'ADN del cos per confirmar o descartar si es tracta del cos de la desapareguda. 

L'Àngela, desapareguda des del 13 de juny

Les primeres investigacions indiquen que el cos trobat a la platja del Miracle podria pertànyer a l'Àngela, la dona que els Bombers busquen des del 13 de juny.

L'Àngela va desaparèixer durant la riuada del dimarts 13 de juny a Ullastrell, al Vallès Occidental. En un dispositiu conjunt de Bombers i Mossos, els esforços han estat buscant el seu cos durant més de 3 setmanes i, ara, no descarten que el cos trobat a Tarragona, pugui ser el seu. 

Imatge dels Bombers de la Generalitat buscant una persona desapareguda
Els Bombers buscant el cos al riu Llobregat. | Twitter

L'Àngela viatjava en un 4x4 per la riera de Gaià quan l'aigua que va baixar de sobte la va arrossegar, provocant la mor del conductor, un home de 40 anys.

Els treballs del 15 de juny van permetre localitzar algunes peces de roba de la desapareguda, la més llunyana a tres quilòmetres des d'on havia aparegut el vehicle amb el cos del Julián, l'amic de l'Àngela, la dona de 35 anys que busquen els cossos d'emergències. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els Bombers continuen amb la cerca

Els Bombers de la Generalitat no han deixat en cap moment de buscar la desapareguda. De fet, dilluns 26 de juny, van reprendre la recerca centrant-se en dues zones. La nord, al voltant de Viladecavalls, i la sud, per la part meridional del riu Llobregat.

Es tracta d'una àrea de prop de 40 km, 30 d'ells sobre el riu Llobregat. Per continuar amb la recerca van activar 26 dotacions, entre les quals hi ha unitats terrestres dels parcs de Bombers propers, el Grup Caní de Recerca, unitats subaquàtiques i Equips de Prevenció Activa i Forestal. Així ho ha informat el cos de Bombers a través de les xarxes socials.