El tercer violador de la 'Manada de Sabadell' ja té nom i cognoms

Fins al moment hi ha nou imputats, dos d'ells estan a presó

Les investigacions han tret a la llum el nom i cognoms del tercer violador
Les investigacions han tret a la llum el nom i cognoms del tercer violador | Cedida

Ara fa tres mesos d'ençà queuna jove de divuit anys va ser segrestada per un noi i posteriorment violada per torns, per dos més en una nau abandonada de Sabadell. El terrible succés va tenir lloc la nit del passat 2 de febrer i, avui dia, la investigació continua oberta per tal d'esclarir tot el que va passar aquella nit.

Fins ara hi ha nou persones imputades per un delicte d'agressió sexual, de les quals només dues són a presó. Entre ells es troben dos dels autors materials dels fets i altres nois, tots ells de nacionalitat marroquina, que estaven a la nau i no van fer res per evitar la violació perpetuada per la 'Manada de Sabadell'. Ara, segons recull 'El Caso', la defensa de la víctima ha identificat un tercer autor material dels fets.

Es considera que dos dels nou imputats són els autors materials dels fets
Es considera que dos dels nou imputats són els autors materials dels fets | Cedida

 

Amb la seva detenció serien 10 els imputats

El nom del tercer autor dels fets s'ha obtingut a partir de les declaracions que els imputats han fet durant el judici, tal com avança el mitjà citat anteriorment, i les seves imatges ja han estat difoses tot i que des dels Mossos d'Esquadra no es confirma quer s'estigui buscant l'home. D'altra banda, fonts de la investigació que ha fet la defensa de la víctima confirmen que alguns testimonis asseguren que A.E.G. estava a la nau la nit del 2 de febrer.

És per això que l'advocat de la jove de 18 anys demana que es detingui el possible tercer autor dels fets, A.E.G. i que passi a disposició judicial per tal de poder avançar en la investigació i esclarir què va passar aquella nit a la nau. 

Víctima violació Sabadell
Fins a nou persones imputades per l'agressió sexual que va tenir lloc aquella nit a la nau abandonada | Cedida

 

Un dels imputats fugit de la justícia i un altre en llibertat

Dels nou homes imputats n'hi ha dos que es consideren autors materials dels fets perquè les seves mostres d'ADN els relacionen amb els fets i la víctima. D'aquests, un està a presó mentre que l'altre està fugit de la justícia i per tant, hi ha una ordre de detenció a escala internacional contra Khalid Oukhalifa. El segon detingut és un home a qui la víctima va reconèixer per la veu com una de les persones presents a la nau la nit de l'agressió sexual. 

Per la seva part, els altres sis imputats es troben en llibertat amb càrrecs. Finalment, el jutge no ha ordenat l'ingrés a presó de l'últim imputat tot i que aquest va ser reconegut per la víctima i ell mateix va reconèixer que va ser a la nau aquella nit. 


Comentaris

envia el comentari