Una tercera persona podria estar implicada en el cas de l'assassinat de la nena de Mataró

Fins al moment hi ha grans incògnites sobre què és el que va passar en aquell pis el diumenge, dia en què van succeir els fets | Un veí assegura que un tercer home «rus i corpulent» podria haver accedit a l'escenari dels fets
Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra busquen al germà de la nena assassinada a Mataró | Mossos d'Esquadra

 

Tot i que fins al moment hi ha grans incògnites sobre què és el que va passar en aquell pis el fatídic diumenge passat, dia en què van succeir els fets, segons avança 'El Español' podria haver-hi una tercera persona relacionada en el cas de la nena de 14 anys —tot i que en un inici es va dir que en tenia 13—trobada degollada al pis on residia a Mataró. El mateix mitjà, però, especula amb la possibilitat que aquest tercer actor hauria pogut estar al domicili hores abans del crim. 

 

Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant al germà

 

Mentre els Mossos d’Esquadra busquen al germà de la menor, de 16 anys, que es troba desaparegut des del dissabte, apareix a escena una tercera persona, un home d’origen rus que podria haver tingut relació amb la víctima i el seu germà. L’home va estar dins el domicili unes hores anteriors al crim, quan la mare dels menors ja hauria marxat de viatge a Rússia.

 

Així ho assegura al mitjà un comerciant de la zona que acostumava a tractar amb la família i que, a última hora del divendres, es trobava davant el portal d’aquesta. L’última vegada que va veure a la nena va ser aquell dia quan va anar a comprar a la seva botiga, com acostumava a fer en sortir de l'institut.

 

El botiguer, segons explica, anava a visitar a un amic que vivia en la mateixa planta que la víctima i en veure la porta mig oberta va intentar entrar. Just en aquell instant, però, va aparèixer un «home rus i corpulent» que va tancar-li la porta de cop, fent-li veure que s’havia equivocat de lloc. Assegura que en aquell moment els menors es trobaven a l’interior del domicili, i tan sols quaranta-vuit hores després, trobaven el cadàver de la menor en la seva habitació mentre no hi havia rastre del germà ni de l’home misteriós.

 

La mare sospitava que passava alguna cosa

La primera sospita que alguna cosa no anava bé va ser de la mare dels menors, després d'estar dos dies sense saber res dels seus fills. Per quedar-se tranquil·la va demanar a uns amics residents de Calella perquè anessin a donar un cop d'ull al pis on suposadament estaven sols.

 

Com que no van obtenir resposta, van colpejar diverses vegades i de forma sorollosa la porta, fet que va alertar als veïns que van sortir a veure què passava. Veient la preocupació de les dues persones, un inquilí del quart va oferir el seu balcó perquè poguessin entrar al pis on van trobar a la nena boca amunt a la seva habitació amb un tall lateral al coll i el pis ple de sang. El president de la comunitat de veïns va ser qui va alertar al 112 i llavors es va activar la comitiva policial i judicial. La policia segueix treballant en el cas mentre el germà de la víctima encara es troba desaparegut

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari