IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La terrible imatge d'un avi amb una malaltia terminal plorant en saber que la seva néta també morirà

La petita de cinc anys pateix un càncer cerebral sobre el qual no hi ha cura

Sean Peterson, malalt terminal com a conseqüència d'una deterioració neurològica, la qual l'ha deixat sense parla, mai hagués pogut imaginar que la seva néta de cinc anys abandonaria aquest món abans que ell. La família procedent de Florida, als Estats Units, ha viscut el pitjor Nadal de la seva vida, ja que pocs dies abans dels 25 de desembre, els metges li diagnosticaven a la petita Braylynn un tumor cerebral incurable.

Va ser, justament, la mare de la petita i filla de Peterson, Ally Parker, qui va immortalitzar aquest horrible moment, en el qual l'avi coneix la gravetat de la situació de la seva néta. «El món és un lloc terrible. Ens obliga a fer front a la desoladora pèrdua d'una filla i un pare en un espai de temps molt curt», denunciava Parker. 

Tanmateix, Ally ha volgut mostrar a través de la seva pàgina de Facebook, una tendra imatge del seu pare amb la seva filla qualificant-la de «temps més feliços». «Aquestes són dues de les persones més fortes que mai he conegut», escrivia Ally al costat de la imatge. 

Malgrat els petits moments d'optimisme, la dona no pot evitar sentir-se derrotada i afirma: «Tots pensàvem que ells viurien més que nosaltres i, per descomptat, mai vam pensar que la meva petita i preciosa Braylynn seria la primera a marxar».

No han perdut l'esperança

La família ha fet tot el possible per a salvar la vida de la petita Braylynn. Fa uns mesos iniciaven una campanya per a aconseguir fons per a poder traslladar a la petita a Mèxic, on se sotmetria a un tractament experimental. 

Malauradament, poc després d'aconseguir els diners suficients per a poder portar-ho a terme, els metges van informar a la família que el tumor de Braylynn havia començat a sagnar, el que feia impossible el seu trasllat. No obstant, i segons sembla, encara queda una mica d'esperança per a la petita de 5 anys, la qual ha superat les expectatives de tots els metges. 

«Avui m'he reunit amb un equip de treballadors socials i un doctor que encara no coneixia. Aquest metge m'ha dit que vol tractar a Braylynn. Creu que encara hi ha esperança. Per fi un metge que vol ajudar-nos! La possibilitat que ella mori és encara real, però això ens torna a donar una mica d'esperança», escrivia avui al seu perfil de Facebook la mare de la petita.


Comentaris

envia el comentari