Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un incendi a un pis de salou el 9 d'agost de 2023

Un terrible incendi deixa totalment calcinat un xalet familiar a Catalunya

Els Bombers han anunciat que l'immoble ha quedat completament inhabilitat

Nou incendi a Catalunya. Aquest cop les flames s'han originat en un habitatge de Salou, al Tarragonès. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al carrer Ciutat de Reus de la localitat tarragonina on ha cremat totalment un xalet unifamiliar.

Els fets han tingut lloc a primera hora d'aquest matí de dimecres, al voltant 07:48 hores. Tal com ha afirmat el mateix cos de Bombers, quan han arribat el foc estava totalment desenvolupat i els membres de la família de l'habitatge en qüestió han pogut sortir pel seu propi peu.

Cap persona ha resultat ferida 

Afortunadament, tal com ha anunciat el cos de Bombers de la Generalitat, cap persona ha resultat ferida per les flames. A més, els Bombers han pogut extingir l'incendi encara que l'habitatge afectat ha quedat inhabilitat pel risc que hi pugui caure runa a l'interior. Així ho han anunciat a través de Twitter. 

«Iniciem atac exterior amb aigua per rebaixar la intensitat del foc per després accedir a l'interior i rematar. Fem una primera revisió estructural de l'habitatge i en determinem la seva inhabitabilitat per risc de caiguda de runa a l'interior», ha piulat el cos a les seves xarxes socials. 

«Extingit un incendi que ha afectat totalment un xalet unifamiliar, de 2 plantes, al c/ de la Ciutat de Reus, de Salou. A l'arribada dels efectius el foc estava totalment desenvolupat i els ocupants havien sortit pel seu propi peu. Cap persona ferida», han conclòs els Bombers de la Generalitat