IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un testimoni de l'entrevista de Risto Mejide a Iniesta: «La grada va anar caient com un dominó»

Robert Manrique ho va veure des de la distància, però la seva dona i la seva nora van resultar ferides

Risto Mejide i Andés Iniesta en el moment de la entrevista
Risto Mejide i Andés Iniesta en el moment de la entrevista | Cedida

El passat dimarts totes les alarmes van saltar quan una grada desmuntable al camp de la Satalia, al barri de Poble Sec de Barcelona, on Risto Mejide es trobava gravant una entrevista televisiva al futbolista del Barça Andrés Iniesta va caure deixant divuit persones ferides lleus.

Entre els presents a l'estadi hi havia Robert Manrique, assessor de la Unitat d'Atenció i Valoració a Afectats per Terrorisme (UAVAT) i víctima de l'atemptat contra l'Hipercor, que assistia al programa per donar-li una sorpresa al futbolista en representació d'una entitat amb la qual col·labora.

«La grada va anar caient com un dominó»

L'entrevista s'estava desenvolupant d'allò més bé. Acabaven d'entrevista el pare d'Iniesta i estava a punt d'entrar un periodista esportiu quan de sobte la grada desmuntable va caure. «La grada es va anar inclinant cap a l'esquerra i cap endavant. Va anar caient com un dominó», explica Manrique.

Afortunadament, ell ho va poder veure des de la distància, però no la seva dona, Esperanza, i la seva nora, Glòria, que sí que es trobaven a la graderia que va caure a terra. Esperanza va patir una contusió al turmell i a Glòria van haver de traslladar-la a l'Hospital del Sagrat Cor —on es va quedar ingressada en observació— per unes molèsties cervicals després que la gent li caigués a sobre del coll i l'esquena.

Agraïments a Risto Mejide i André Iniesta

Manrique, que va ser un dels primers a ajudar als ferits, només té paraules d'agraïment pels serveis d'emergència. «Quatre minuts després de trucar per telèfon ja estaven allà els Bombers, la Guàrdia Urbana i els Mossos. Van actuar tots amb una enorme professionalitat».

A més, també ha volgut destacar el comportament que van tenir Iniesta i Risto Mejide quan van passar l'incident. Manrique explica que el futbolista «es va apropar a parlar amb tots els ferits i es va preocupar per la situació en tot moment». Per la seva banda, el presentador ha trucat per telèfon a tots els ferits per saber com es trobaven i, fins i tot, els ha anat a veure a l'hospital.


Comentaris

envia el comentari