Un testimoni assegura que a l'habitació on van trobar la petita Laia estava tot regirat i hi havia marques de sang a la paret

La imatge va causar-li un gran impacte, i va ser incapaç d'entrar del tot

Tres agents dels Mossos d'Esquadra davant del domicili de Vilanova on va tenir lloc el terrible crim
Tres agents dels Mossos d'Esquadra davant del domicili de Vilanova on va tenir lloc el terrible crim | cedida

Dies després del brutal assassinat de la petita Laia, una nena de tan sols 13 anys, a Vilanova i la Geltrú, segueixen apareixent més detalls sobre les circumstàncies en les quals es va produir la seva mort, i sobre el moment en què els familiars de la menor la van trobar. Ahir mateix, per exemple, l'autòpsia va confirmar que la causa de la mort havia estat l'asfíxia,i avui hem sabut que el seu presumpte assassí també podria haver-la agredit sexualment. 

Però, més enllà d'aquests detalls, el que resulta més impactant és la descripció del moment en el qual van trobar la petita a casa d'un veí dels seus avis sota un matalàs, amb clars signes d'haver patit una mort violenta. 'Espejo Público' ha aconseguit posar-se en contacte amb una de les persones que va accedir a l'habitació on estava el cos de la petita, que ha explicat que va poder observar que tot estava «regirat», i que hi havia algunes marques de sang a les parets. 

Va quedar horroritzat pel que va veure a l'habitació

El relat de l'home correspon als minuts posteriors a la troballa del cos de la nena, quan el pare i altres familiars descarregaven la seva ira sobre el presumpte assassí. El testimoni assegura que va començar a sentir crits des de l'immoble en qüestió, i quan es va apropar va observar que el detingut estava a terra, i que les altres persones l'estaven agredint. «Vaig pujar les escales, i ja estava l'home a terra, a l'entrada del pis», ha explicat el testimoni, que ha reconegut que ell també es va sumar a l'agressió. 

Imatge d'agents de la policia científica entrant al pis on va ser trobada la nena, el bloc dels avis.
Imatge d'agents de la policia científica entrant al pis on va ser trobada la nena, el bloc dels avis | CatalunyaDiari.cat

 

En un moment donat, però, va pensar que potser la petita Laia seguia a l'habitació i, preocupat perquè no veiés el que estava passant, es va dirigir cap allà per veure com estava. «Vaig entrar a dins de l'habitació, la primera, estava la llum apagada, estava tot regirat, el matalàs per allà», ha continuat explicant. Però el que més el va impactar van ser unes «taques a la paret». Unes taques que, en realitat, corresponien a «esquitxades de sang». El moment va sorprendre el testimoni de tal manera, que ha reconegut que no es va «atrevir a més».


Comentaris

envia el comentari