Un testimoni de la desaparició de Diana Quer assegura haver sentit crits de «deixa'm en pau, deixa'm en pau» en aquell moment

Diego estava a prop del lloc on 'El Chicle' va raptar a la jove, va sentir-la cridar, però va pensar que era només una discussió de parella

Imagen de Diego, el joven que escuchó gritar a Diana.
Imatge de Diego, el jove que va escoltar cridar Diana. | antena 3

Tot i que el cas de Diana Quer sembla estar ja pràcticament resolt, el cert és que encara queden diverses incògnites per desvelar. De mica en mica van aconseguint resposta totes aquelles preguntes que fins al moment ens fèiem, com per exemple, com va aconseguir la policia trobar 'El Chicle'.

  

Espejo Público ha pogut parlar amb un dels testimonis que van fer això possible, es tracta de Diego, un treballador de les fèries que diu haver escoltat Diana Quer cridar abans de desaparèixer. Havia acabat la seva jornada laboral quan va tornar a la seva caravana a descansar. Llavors, just abans de quedar-se adormit, va sentir uns crits d'una dona que no tenia accent gallec que deien: «Deixa'm en pau, deixa'm en pau».

Una discussió de parella

Assegura que després d'aquests crits, en va sentir uns altres, d'un home, que deien «espera, espera», aquests si amb un marcat accent gallec. En el moment l'únic que va poder pensar és que segurament es tractava d'una discussió de parella i és que l'ambient de festa que es vivia a la zona aquells dies feia pensar que discussions d'aquest tipus podien passar.

'El Chicle' y Diana Quer en dos fotos de archivo
'El Chicle' i Diana Quer | Cedida

 

Assetjat per la policia

Diego va arribar a ser fins i tot investigat per la policia, principalment degut als seus antecedents, tots ells per petits robatoris. Així va passar de ser testimoni a sospitós, i va estar al punt de mira dels investigadors tot i que sempre va col·laborar amb els agents.

«Tota l'estona venien a buscar-me a casa i em portaven a comissària. L'assetjament va ser molt gran i vaig deixar d'anar a la fira per això. No volia sortir de casa», assegura. Explica també que el ser sospitós d'un cas com aquest li ha portat una molt mala imatge al seu poble: «Abans sempre feia feines pels veïns. Amb tot això em van deixar de trucar i la meva mare i la meva àvia van entrar en depressió».

Ara ja se sap que res tenia a veure amb la desaparició de la jove, tot va ser aclarit quan 'El Chicle' va confessar que va ser ell qui va matar la jove i va informar la policia sobre on es trobava el cos de Diana Quer.


Comentaris

envia el comentari