Un testimoni del judici rep missatges homòfobs i intimidants dels ultres a casa seva

Albert Donaire, coordinador de Mossos per la República, ha denunciat l'amenaça a Twitter

Atac
Atac | Twitter | @albertdmcat

Albert Donaire, coordinador de Mossos per la República i testimoni del judici al procés, ha rebut un atac a casa seva aquest dissabte. Un grup d'ultres espanyolistes, segons avança 'El Nacional', s'ha acostat de nit a l'edifici per deixar-li missatges «intimidants, amenaçants» i fins i tot homòfobs.

Donaire ha compartit a Twitter les imatges i tot un vídeo, on es poden veure els individus col·locant un vàter a la porta del domicili, amb frases escrites com la d'«obert 24 hores per quan vagis al Suprem», la d'«ets una vergonya per l'uniforme» o la de «mossogay.com».

«Puichimont no és el nostre president, és un cabró»

El vàter en qüestió apareix envoltat de llaços grocs arrencats i tenia una estelada dins. A més, han pintat un cartell electoral on apareixia el president Carles Puigdemont i han canviat el lema per «Puichimont no és el nostre president, és un cabró». On posava «Junts per Catalunya», han escrit «Junts per trair».

L'expresident Carles Puigdemont no ha trigat a condemnar l'atac a Twitter, titllant-lo d'«acte d'intimidació que torna a deixar en evidència la qualitat de l'estat de dret espanyol».

«És el que feien els nazis amb els jueus»

Donaire, en la seva denúncia dels fets a Twitter, ha volgut deixar clar als autors de l'acció que no els té por i que «no el faran callar ni fer cap pas enrere». «Marcar les cases de la gent és el que feien els nazis amb els jueus. No hi ha res que us diferenciï del nazisme», ha dit contundent. Declararà davant del Tribunal Suprem el pròxim 24 d'abril. 


Comentaris

envia el comentari