Un testimoni del crim de la Laia: «Vaig trobar l'individu assegut a terra i en calçotets»

Una de les persones que va entrar al pis explica com va ser el moment després de trobar el cos de sense vida de la nena

Francisco Contreras, presumpte assassí de la Laia
Juan Francisco López, presumpte assassí de la Laia | Cedida

Dies després del brutal assassinat de la petita Laia a Vilanova i la Geltrú segueixen apareixent més detalls sobre les circumstàncies en les quals es va produir la seva mort, i sobre el moment en què els familiars de la menor la van trobar. L'autòpsia va confirmar que el va confirmar que la causa de la mort havia estat l'asfíxia, i que el seu presumpte assassí també podria haver-la agredit sexualment. 

Ara, ‘El programa de Ana Rosa’ ha parlat amb el testimoni protegit que va entrar amb els dos tiets al pis del presumpte assassí de la nena. L’home ha explicat com van ser les tres hores en què la nena va estar desapareguda, com van començar a sospitar de Juan Fransciso López, la reacció que va tenir quan el van descobrir i com estava el pis quan van trobar el cos sense vida de la nena.

Els dos tiets van buscar-la per tot l’edifici

«Hi havia alguna cosa que no ens quadrava perquè diversos testimonis van dir que la Laia no va ser vista sortint de l’edifici i això va fer saltar la veu d’alarma», explicava el testimoni. «Els seus oncles van anar pis per pis en cerca de la seva neboda de forma desesperada i van arribar a Juan Francisco. En veure que els negava l’entrada van començar a sospitar que, possiblement, la Laia podia estar segrestada en aquell domicili», afegeix.

En aquell moment, un dels dos familiars va agafar l'home i l'altre va entrar a casa. Va recórrer el pis i va ser en una habitació, amagada amb un matalàs, que va trobar el cos sense vida de la nena.Tenia una corda al coll, estava mig despullada —duia els pantalons baixats— i amb un ganivet clavat a l'orella.

Imatge del carrer on va tenir lloc l'assassinat de la jove de 13 anys
Imatge del carrer on va tenir lloc l'assassinat de la jove de 13 anys | CatalunyaDiari.cat

 

«L’home assegut a terra en calçotets»

El testimoni també va entrar al pis del presumpte assassí: «Vaig trobar unes sandàlies que eren d'ell i estaven fora del domicili». «L'individu estava assegut a terra en calçotets i res més. Semblava que podria presentar símptomes d'estar sota els efectes de l'alcohol i de qualsevol substància estupefaent. Com si tingués la mirada perduda. I l'únic que deia era: 'Jo no he sigut, no he fet res, sóc innocent'».


Comentaris

envia el comentari