Sorprenents paraules d'un sicari: «Si he de matar un violador o un pederasta, ho faig gratis»

Va participar en l'intent d'assassinat d'un exalcalde del Penedès

Cinta Mossos d'Esquadra 'No Passeu'
Jaime Debut relata la seva experiència com a assassí a sou | Mossos d'Esquadra

Jaime Debut Sojo no amaga en cap moment el seu passat i el seu present. Si li pregunten per la seva professió, confessa sense escrúpols que és sicari. Aquest exnarcotraficant va ser condemnat l'any 2005 per conspiració per a l'assassinat. El seu objectiu: l'alcalde de Torrelles de Foix, a l'Alt Penedès. 

Per l'encàrrec havia de cobrar 35.000 euros, però finalment explicava al 'No ho sé' RAC 1 es va fer enrere. «Vaig dir que sí perquè eren les quatre de la matinada i anava tot begut i 'encocat'», confessava. Finalment va acabar dient que no, ja que «sabia que no pararien fins que sabessin qui havia sigut». I és que la persona que el va contractar va ser, presumptament, l'exalcalde de la població que tenia un conflicte amb el llavors batlle per la requalificació d'uns terrenys

   

Una feina difícil al començament però a la qual t'acabes acostumant

Sobre la seva feina, no té cap problema en relatar com l'últim cop que va matar algú va ser «ara ja fa nou o deu anys». Avui dia, no l'importaria tornar a fer-ho «fins i tot gratis» si la víctima fos «un violador o pederasta». 

Tot i la fredor amb la qual parla actualment de la seva feina com assassí a sou, les seves primeres experiències no van ser senzilles. «Les primeres vegades que ho fas tens fins i tot vòmits i et trobes malament», explica Debut però deixant clar que «després arriba un moment que t’ho prens com una cosa normal».

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari