Els dos testimonis que podrien «qüestionar la veracitat» de la menor que va denunciar dos jugadors de l'Arandina

Expliquen que la seva versió «atenuaria la gravetat dels fets denunciats»
Imatge dels tres jugadors de l'Arandina detinguts. | Cedida

 

La setmana passada es feia pública la denúncia d'una menor d'edat que assegurava haver estat violada per tres jugadors del club de futbol de l'Arandina. Ara el cas continua avançant al jutjat i el pròxim dimarts declararà davant del jutge la mare de la suposada víctima. Tal com ha avançat Cadena Ser ara han sortit a la llum els testimonis de dues menors que podrien fer que el cas girés radicalment.

Aquestes noves informacions apunten que les mateixes menors van entregar a la policia de forma voluntària quatre gravacions de WhatsApp enviades per la víctima. La transcripció d'aquests missatges ja ha passat a formar part de la documentació enviada al jutjat d'Instrucció número 1 d'Aranda del Duero (Burgos). Sembla que les adolescents han deixat clar que el contingut de les gravacions «atenuaria la gravetat dels fets denunciats», ja que «podria qüestionar la versió de la menor».

 

A més, aquest dijous dia 21 de desembre, serà el torn per declarar de la psicòloga a la qual la víctima va explicar tot el succeït. Abans de tot això, dilluns mateix es presentaran davant de l'Audiència Nacional els recursos dels tres joves jugadors que, de moment estan a presó preventiva. Un d'ells està sent investigat per dos delictes d'agressió sexual i als altres dos només els hi imputen un.

Això es deu al fet que dos dels acusats van contractar a un advocat, mentre que el tercer va optar per un altre. Per tant, dos es posaran en mans d'un lletrat lleonès, mentre que el tercer serà defensat per una advocada madrilenya.

 

Una manifestació en defensa dels jugadors

El citat mitjà també ha avançat que aquesta tarda s'ha convocat de manera anònima al poble dels jugadors, una manifestació en defensa de la «presumpció d'innocència, per una justícia justa, en contra de les mesures cautelars injustes, en contra de decisions judicials covards, en contra de decisions covards de directius esportius, en contra de la manipulació dels mitjans de comunicació, en contra de les declaracions absurdes de polítics, a favor dels esportistes professionals, a favor del respecte a les categories inferiors, donem suport a la presumpció d'innocència».

Comentaris