La tieta del presumpte assassí de la petita Laia: «No sé què li pot haver arribat a passar pel cap»

La dona, que assegura que «això és molt dur», ha demanat perdó a la família de la nena de 13 anys assassinada a Vilanova i la Geltrú

Imatge de la tieta del presumpte assassí de Vilanova, parlant amb la menor
Imatge de la tieta del presumpte assassí de Vilanova, parlant amb la menor | Telecinco

«No sé què li pot haver arribat a passar pel cap. És molt dur, tant per la nostra família com per la seva». Amb aquestes taxatives paraules s’ha referit la tieta del presumpte assassí de la nena de 13 anys de Vilanova i la Geltrú el passat dilluns, 4 de juny.

La tieta de Joan Francesc López Ortiz, ha reiterat la seva súplica a l’entorn de la petita Laia, assassinada arran d’una asfíxia per un veí dels seus avis: «Demano 1.000 perdons a una família que ha patit molt i a aquella nena petita, que només déu sap el que ha patit».

«No sé què pot haver passat pel seu cap»

La dona, visiblement tocada per la brutal acció del seu familiar, no ha dubtat en demanar perdó als micròfons de ‘El Programa de Ana Rosa’. «Espero que el senyor ens perdoni», explica la dona mentre assegura que en cap moment va arribar a sospitar que el seu nebot dugués terme una acció com el presumpte assassinat de la menuda Laia.

«No m’ho hauria pogut imaginar», explica la dona mentre al·lega: «Sempre hi ha hagut molt bona relació i mai de la vida m'hauria passat pel cap que podria passar quelcom així».

Els Mossos, a l'exterior del domicili a Vilanova i la Geltrú
Els Mossos, a l'exterior del domicili a Vilanova i la Geltrú | CatalunyaDiari.cat

 

Finalment, en desfer-se davant la insistència del periodista de Telecinco, la dona revela: «Jo també tinc un fill... I mai de la vida hauria volgut que passés una cosa com aquesta. De veritat, ho sento i no puc dir-hi res més».

La petita Laia hauria mort arran d’una asfíxia

És el que va revelar l’autòpsia a la menor d’edat assassinada al Garraf. Aquesta, de fet, confirmava que l'autòpsia realitzada al cos de la nena de 13 anys va morir com a conseqüència d'una asfíxia. Malgrat que el cos estava ple de talls causats per una arma blanca, els metges forenses van trobar un petit objecte a la gola de la nena que li hauria provocat la mort.

S’apunta també, d’altra banda, al fet que s'han detectat indicis de què la menor podria haver patit abusos sexuals, encara que s'haurien de realitzar encara més proves per poder arribar a un veredicte final.


Comentaris

envia el comentari