La tieta de José Enrique 'El Chicle', assassí de Diana Quer: «Si el tinc davant, el mato»

Tant ella com la seva germana, la mare de José Enrique, estan en tractament psicològic després d'assabentar-se del delicte d'homicidi

'El Chicle' tras salir de la fábrica dónde se encontraba el cuerpo de Diana Quer
'El Chicle' després de sortir de la fàbrica abandonada on es trobava el cos sense vida de Diana Quer | EFE

El dolor dels familiars, amics, veïns i de milions d'espanyols no es pot ocultar. Després que 'El Chicle' confesses que va assassinar a Diana Quer i el lloc on estava amagat el seu cadàver, la societat no pot ocultar la tristor i rabia per aquest esgarrifós fet. A més dels pares i la germana de Diana, els familiars de José Enrique també han realitzat unes dures acusacions cap a ell

En declaracions realitzades a 'El Programa de Ana Rosa' la mare de l'assassí confés l'ha acusat de «monstre». Per la seva part, la tieta de 'El Chicle' també ha lamentat tot el succeït i ha volgut donar el condol a la família de Diana Quer: «Ho sento per la família de Diana, no sabíem res, encara que molta gent diu que sabíem alguna cosa perquè érem família».

«Nosaltres érem tan ignorants com la resta de veïns. Ens va enganyar a tots. Jo el tinc davant i el mato», va assegurar la seva pròpia tieta, qui tampoc ha volgut mostrar la seva cara davant les càmeres pel patiment que el seu fill està causant a la família de Diana i a la seva pròpia.

'El Chicle' va passar sovint per on estava amagat el cos de Diana Quer

«Ha de tenir doble personalitat, perquè va passar 40.000 vegades per allí, on la va tirar, i mai va fer gestos ni res. I nosaltres ens preguntàvem on estaria la pobra noia, i ell com si res», assegura la seva tieta Mercedes.

«Nosaltres no vam criar un monstre. Li vam donar una educació com vam poder, però no vam crear aquesta bèstia», continua Mercedes, que assegura que tant ella com la seva germana, mare de José Enrique, es troben en tractament psicològic.

'El Chicle', principal sospechoso de la desaparición de Diana Quer
'El Chicle', principal sospitós de la desaparició de Diana Quer | Facebook

'El Chicle', sobre Diana Quer: «El que ha fet això no té perdó»

Les paraules de la seva tieta coincideixen així amb les de la seva mare, que assegura que ella «no va criar a un monstre però que es va convertir en un i que no pot més». En aquesta mateixa línia, Margarita, la mare de l'assassí, li ha demanat que «digui la veritat, encara que signifiqui que es podreixi a la presó»: «El meu fill és un 'xulo' i un mentider, però mai el vaig veure agressiu o violent».

El més sorprenent de les seves paraules arriba quan Margarita assegura que va comentar en alguna ocasió amb el seu fill el tema de la desaparició de Diana, molt tractat en els mitjans durant gairebé un any i mig: «El que ha fet això no té perdó», era la resposta de José Enrique.

La seva família, destrossada, i el seu pare nega les acusacions

La dona de 'El Chicle' i la seva filla de 13 anys també estan passant-ho molt malament després de la seva confessió, com la seva mare ha explicat també. «Era molt bo, es portava molt bé amb tots. A la nena la portava ... bé, era massa com se l'estimava. A la seva dona també l'estimava molt. I a tots nosaltres. Ell amb nosaltres molt bé, sempre molt bé. Venia: '¿he d'ajudar-vos en alguna cosa?'. Bona persona, no sé el que li va passar pel cap. És un monstre», asseguren.

En canvi, el pare de José Enrique ha assegurat a 'Espejo Público' que el seu fill és «incapaç de matar ningú» i nega els fets que se li imputen, tot i que ell mateix va confessar el seu assassinat i va indicar a la Guàrdia Civil el lloc exacte on va amagar el cos de Diana.


Comentaris

envia el comentari