Es tira del cotxe en marxa per por a que la violi un conductor a Godella

El xic estava retenint-la per la força en el cotxe mentres la portava a sa casa

Imatge arxiu maltractament
El xic va començar a palpar-la mentres conduïa | Pixabay

Una xica ha saltat d'un cotxe en marxa per a evitar ser violada este passat dissabte en Godella, en la comarca de l'Horta (València). Segons ha afirmat la mateixa víctima, ho va fer perquè el presumpte agressor, de 18 anys, volia portar-la a sa casa per a violar-la i no la deixava baixar del vehicle.

La xica, de 30 anys i nacionalitat espanyola, va haver de ser traslladada a l'Hospital de Manises per les lesions que li va provocar la caiguda, segons ha avançat 'Las Provincias'. L'agressor ha sigut detingut este dilluns per la Guàrdia Civil de Montcada, acusat dels delictes de detenció il·legal i lesions, segons han afirmat fonts de l'Institut Armat.

Els fets es van produir cap a les deu de la nit, quan van trobar a la xica en la carretera CV-310 entre Godella i Bétera amb algunes ferides. Els dos jóvens s'havien conegut a través d'una aplicació de mòbil i havien decidit conéixer's en persona. Però l'agressor va començar a palpar-la sense el consentiment de la xica, raó per la que ella va pegar-li un colp al jove amb una sabata i va saltar del cotxe en marxa.

La xica va haver de ser atesa en l'hospital per les ferides causades per la caiguda i un metge forense la va atendre. El xic ja ha passat a disposició judicial des d'este dilluns i ha sigut posat en llibertat amb càrrecs.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari