Tirotegen dues figures de l'ermita de la Foia de Cabacés, al Priorat

Es van descobrir els fets el dissabte 13 d'abril

Sant Josep, tirotejat
Els fets es van descobrir el passat dissabte 13 d'abril a l'ermita de la Foia | Revista Nord

Indignant acte vandàlic el que es va realitzar a l'ermita de la Foia, al municipi de Cabacés al Priorat. Les figures de Sant Josep i la Mare de Déu van ser trobades el passat dissabte 13 d'abril amb una gran quantitat d'impactes de balins, segons informa la Revista Nord. 

Disparen dues figures religioses

Amb gran consternació es van trobar els fets a l'ermita de la Foia, dins del terme municipal de Cabacés, al Priorat. Les figures de guix de l'interior del santuari havien estat tirotejades i malmeses a perdigonades d'escopetí. Els fets, no se saben quan van succeir, però s'ho van trobar a l'ermita el passat dissabte, 13 d'abril.

La figura que es va trobar més perjudicada és la que representa Sant Josep. Es van trobar una gran quantitat d'impactes de balins a la cara, especialment, es va perjudicar en gran mesura l'ull esquerre, a més del nas i tot el perfil esquerre de la cabellera, com es pot veure en la imatge. 

D'altra banda, també es va veure perjudicada però en menys mesura visiblement, la figura de la Mare de Déu. Tot i això, com a mínim, hi ha dues perdigonades a la cara i una al cap.

Mare de Déu
La Mare de Déu i Sant Josep van ser les víctimes dels impactes dels balins | Revista Nord

 

En total, s'han pogut extreure fins a 15 balins de les figures que hi havia a l'interior de l'ermita de la Foia de Cabacés. La gran quantitat de bales extretes permet fer-se una idea de la magnitud del tiroteig que va succeir. Desafortunadament, de moment es desconeix l'autoria d'aquests actes vandàlics.

Balins
Es van extreure un total de 15 balins de les figures de l'ermita de la Foia de Cabacés | Revista Nord

 


Comentaris

envia el comentari