Misteriós tiroteig sense víctimes ni detinguts al Poble Sec

Els veïns van sentir detonacions i es van activar Bombers i els Mossos | La policia tracta l'incident de falsa alarma en no trobar cap indici de tiroteig a la zona, al carrer Radas

Agents de l'ARRO dels Mossos, amb cascs, llestos per entrar al bloc del carrer Radas.
Agents de l'ARRO dels Mossos, amb cascs, llestos per entrar al bloc del carrer Radas. | Cedida

El Poble Sec ha viscut aquesta nit, dimarts 21 d'agost, un episodi misteriós. Tal com han explicat diversos veïns a CatalunyaDiari, quan passaven pocs minuts d'un quart de deu del vespre han sentit unes detonacions que en un primer moment han fet pensar que es tractava d'un incendi. Han avisat als Bombers de Barcelona que s'han desplaçat fins al carrer Radas, que han fet les comprovacions, i després de no trobar cap incendi, s'han retirat. Però no només un veí ha trucat als serveis d'emergències. Una altra persona, i segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra, ha trucat al 112 alertant d'un possible tiroteig i també alertant de possibles ferits.

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, van prendre el control del carrer per si realment es tractava d'un tiroteig. Es va acordonar la zona i agents de l'ARRO dels Mossos, unitats antidisturbis, equipats amb cascs i armes llargues, van entrar en diversos pisos d'aquest carrer del Poble Sec, ja que en la trucada es va assegurar que el tiroteig s'havia produït en un terrat. Segons també han confirmat fonts policials, en la recerca no es va trobar cap indici d'haver-se produït un tiroteig i tampoc es va poder trobar cap persona ferida. Es van identificar diverses persones que estaven al carrer, algunes d'elles amb antecedents per tràfic de drogues, però no es va poder aclarir què havia passat. Les tasques d'investigació es van allargar gairebé una hora, tot i que sense resultats.

Ni rastre del tiroteig ni dels ferits

Els Mossos d'Esquadra fins i tot van intentar parlar de nou amb la persona que havia alertat al 112 però va ser impossible. Al voltant de les 10 de la nit, i segons han explicat alguns testimonis, el carrer va recuperar la normalitat. Els Mossos d'Esquadra i els serveis d'emergències van aixecar el cordó de seguretat i es van retirar. Preguntats alguns veïns de la zona, asseguren que sí que es van sentir detonacions i que tenint en compte que en aquesta zona hi ha habitualment enfrontaments i baralles per temes de droga, van pensar que s'havia produït un tiroteig, però cap persona amb qui ha pogut parlar CatalunyaDiari va poder veure cap ferit.

El Mossos ho consideren «falsa alarma»

Els Mossos d'Esquadra tracten l'incident de «falsa alarma» tot i que es van desplegar a la zona i han confirmat, a última hora de la nit, que no s'ha detingut cap persona i que no es va poder localitzar cap ferit. A última hora de la nit diversos mitjans han publicat que hi havia diversos ferits i una persona atrinxerada en un terrat, però els Mossos d'Esquadra ho han desmentit. Aquesta informació es va fer viral entre canals interns de policies tot i ser falsa.


Comentaris

envia el comentari