El tiroteig a Pozuelo de Alarcón va tenir lloc a les portes del col·legi del fill menor de Rajoy

Dos homes que circulaven en una motocicleta van disparar fins a dotze vegades a un pare que portava els seus fills a l'escola

Un pare va anar a deixar els seus fills al col·legi British Council de Pozuelo de Alarcón, situat a Madrid, i va rebre diversos trets. Els fets van tenir lloc el passat dilluns 12 de març i sembla que seria un ajust de comptes el que ho hauria provocat. Es tracta de Ricardo Rojas Montes, més conegut com a Richi, un home de 43 anys que era exintegrant de la banda mafiosa 'Los Miami'.

  

Eren les nou del matí quan el prestigiós col·legi obria les seves portes perquè entressin els nens. Al mateix temps, dos homes que circulaven amb una motocicleta van disparar fins a dotze vegades a Richi, qui estava al seient del conductor del seu Volkswagen Golf gris. La víctima va morir 'in situ'.

Preocupació al col·legi del fill de Rajoy

El tiroteig va escandalitzar tothom i va provocar una gran alarma. Els estudiants, els pares, els familiars i els professors estan preocupats per la tràgica notícia que ha tingut lloc en el col·legi on dia rere dia van els més petits de la casa a aprendre. El nerviosisme ha estat el gran protagonista durant el mateix dia i els posteriors al crim.


Aquest centre educatiu és un dels més prestigiosos i és on estudien els fills de grans empresaris, polítics i artistes. Segons ha indicat el portal 'La información', els funcionaris proporcionen la millor educació bilingüe i bicultural a tots els qui hi van. El fill menor del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, és un dels nens que hi va. El fill de l'empresari Alberto Cortina, els fills de Lydia Bosch, els néts de la Duquesa de Alba i la família Koplowitz són altres dels qui també hi van.

Imagen de archivo del presidente del Gobierno, Mariano Rajoy
Imagen de archivo del presidente del Gobierno, Mariano Rajoy | España Diario

Hi havia policies i escoltes a les portes del centre

El dia del tiroteig, els pares van trucar a la secretaria del centre per conèixer l'estat dels seus fills i saber què havia passat, tenint en compte que a l'entrada del col·legi sempre hi ha agents de la policia que treballen gairebé dotze hores per la seguretat dels menors. A més, segons el mitjà citat, també hi ha una part del servei d'escolta del president davant les portes.

Contacte constant amb els pares

Les famílies no paraven de trucar al col·legi per saber si els seus fills estaven bé, per això, el centre va enviar correus als pares dels estudiants per intentar tranquil·litzar-los. Rajoy i la seva dona, Elvira Fernández, també van ser informats, entre altres personalitats conegudes.


«Aquest matí s'ha produït un incident amb una víctima mortal a prop del col·legi. En aquest moment el més important per tots nosaltres és confirmar-los que tots els nostres alumnes estan bé i l'activitat del centre continua amb normalitat. La policia està al capdavant la situació i no existeix cap risc pels nens del nostre col·legi», aquest era el missatge que van rebre després del tiroteig.


Comentaris

envia el comentari