IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

TMB acomiada sis dels seus treballadors

Estan acusats de robar les recaptacions de multes

Imatge del metro de Barcelona | Arxiu

Sis auxiliars de control i informació del Metro de Barcelona han estat acomiadats dels seus llocs de treball per robar recaptacions de multes que es pagaven de manera immediata en efectiu. La investigació policial determina que podrien haver recopilat fins un total de 40.000 euros. Tots ells van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra el 3 de novembre.

L’expedient que s’ha obert respecte el grup determina que hi ha «elements suficients» que determinen que ells van ser els autors dels fets que se’ls acusa, cosa que s’ha catalogat com una «falta molt greu». A més, TMB aclareix que paral·lelament «existeix un procés judicial per un presumpte delicte d’apropiació indeguda que haurà de determinar les responsabilitats penals».

Segons informa La Directa, diferents fonts de la plantilla determinen que els detinguts, que es feien dir «La Hermandad» eren persones conflictives que havien rebut queixes tant de companys com per part d’usuaris. Per aquest motiu, l’empresa ja els havia investigat de manera interna. Fruit d’això, en una ocasió es van trobar productes anabolitzants al vestuari.


Comentaris

envia el comentari