Tomás Gimeno, pare i segrestatador d'Anna i Olivia, desaparegudes l'abril de 2021 a Tenerife

Tomás, el pare de les nenes desaparegudes, va enviar un paquet el dia que va marxar

La Guàrdia Civil segueix recopilant pistes per intentar trobar a Anna i Olivia

El pròxim 27 de maig es complirà un mes des que Tomás Gimeno va desaparèixer amb les seves filles, Anna i Olivia. Malgrat que hi ha molt poques pistes sobre on podria trobar-se l'exmarit de Beatriz Zimmerman, s'ha descobert una nova dada que podria facilitar la investigació. Segons 'Espejo Público', el pare de les petites desaparegudes a Tenerife va enviar un paquet a una persona el passat 27 d'abril, el mateix dia en què va ser vist per última vegada.

Mentre s'està investigant aquesta informació, la Guàrdia Civil continua amb les indagacions per intentar seguir tots els moviments que va fer el pare de les petites. Per aquest motiu, han tornat a registrar el seu domicili, la seva embarcació i el seu cotxe. Tot i el rastreig amb gossos, no han aconseguit trobar res útil. 

L'última esperança de trobar a Anna i Olivia

La Guàrdia Civil també s'ha centrat en el fons marí on va ser trobada l'embarcació del pare d'Anna i Olivia. Una de les principals hipòtesis que estudien és que Tomás Gimeno va matar les seves filles en el domicili i posteriorment les va llançar a l'oceà. Per aquest motiu, els agents estan investigant el lloc en què va ser trobada, buida i a la deriva, la llanxa.

La Guàrdia Civil ha sol·licitat un sonar i un robot submarí per realitzar un rastreig, tal com ha assenyalat María Gámez, la directora general del cos. Tot i que es tracta d'una zona força complexa i amb gran profunditat, els investigadors han marcat diversos punts en els quals podrien trobar pistes rellevants.

Els investigadors es mantenen a l'espera de l'autorització del jutjat de Güímar que instrueix en la causa per dur a terme el rastreig del fons marí, però tot apunta que es realitzarà la setmana vinent.

25 dies i pistes escasses

L'objectiu és reconstruir les hores prèvies a la desaparició de Tomás Gimeno i de les nenes. Les últimes imatges on es pot veure a Tomás són les que van gravar les càmeres del port de Tenerife. El pare de les petites va arribar fins al lloc i va carregar diversos estris en la seva embarcació.

Tomás Gimeno va embarcar fins a dues vegades en la seva llanxa i ambdues ho va fer sense la companyia de les seves filles, tal com mostren les imatges i com va declarar el vigilant, l'última persona que el va veure abans de la seva desaparició.

Han passat 25 dies des de llavors i les poques pistes no ajuden a resoldre el cas. L'última esperança que tenen els investigadors és poder trobar alguna cosa rellevant en el fons marí.