Toñi Moreno fa ombra a María Teresa Campos gràcies a l'èxit de 'Viva la vida'

El nou espai supera les dades d'audiència de la cadena davant de '¡Qué tiempo tan feliz!' de María Teresa Campos

María Teresa Campos continua convalescent mentre Toñi Moreno es consolida a la graella | Telecinco

És clar que la relació entre Maria Teresa Campos i Telecinco no passa pel seu millor moment. El delicat estat de salut de la presentadora després de patir un ictus ha comportat la substitució immediata del seu programa, 'Qué tiempo tan feliz!', el qual no van dubtar a suspendre mentre aquesta estava convalescent a l'hospital. Un detall que es va interpretar com una mena de venjança de Vasile contra la matriarca de les Campos, ja que hi ha hagut moments tensos a la seva relació. D'aquesta manera, Toñi Moreno arribava al seu lloc, aportant una frescor andalusa que l'espai de María Teresa ja havia perdut. Un canvi que va evolucionar segons el previst i que es va notar tant que, fins i tot malgrat que va començar emetent-se només els dissabtes, aviat es va ampliar a les tardes dels diumenges.

A poc a poc, Toñi s'està fent amb el control d'aquesta franja horària i es comença a consolidar a la graella televisiva de les tardes dels caps de setmana, millorant les seves dades d'audiència i plantant cara fins i tot als consagrats telefilms d'Antena 3. Aquest diumenge, el nou programa de Telecinco es va alçar amb un 13,4% de quota de pantalla amb el qual la cadena plantava cara al seu principal competidor. I és que Atresmedia va obtenir un 13,6% amb la pel·lícula 'Entre dos amors' i un 10,7% amb la segona, 'La dona d'un altre', segons recull 'Esdiario'. Enrere queden formats com 'Aquí la tierra' i 'Myanmar', de TVE, amb un 8,4% i un 8,2% de quota de pantalla.

Toñi Moreno | Cedida

 

De l'arribada de Toñi Moreno a Mediaset se n'ha parlat molt gràcies als seus continguts i al caràcter proper de la presentadora, pel que no és d'estranyar que estigui captant cada vegada més adeptes. El petó amb Rosa López o les dues polèmiques entrevistes amb Toño Sanchís han estat alguns dels plats forts de les seves últimes emissions, que no han passat inadvertides entre el públic. Mentrestant, Maria Teresa continua d'obligat descans mentre li continuen donant pas i la seva filla Terelu veu com cada vegada perd més i més protagonisme a 'Sálvame'. Una situació que, per contra, viu de manera diferent la seva filla petita Carmen Borrego, qui després del seu pas pel debat de 'Supervivientes' acaba d'anunciar el seu fitxatge per 'Mujeres y hombres y viceversa'.


Comentaris

envia el comentari