Toño Sanchís li regala a Andrea Janeiro una treva amb Belén Esteban

El representant va acudir a ‘El programa del verano’ en to de pau i sense voler entrar amb cap polèmica

Toño Sanchís ha felicitat a Andreíta pel seu 18 aniversari | telecinco

Andrea Janeiro ha fet aquest dijous, 20 de juliol, els 18 anys, un dia molt esperat pels mitjans de comunicació en poder publicar les seves fotografies sense pixelar i parlar d'ella sense embuts. Un dels primers programes a fer-ho ha sigut 'El programa del verano', on un dels convidats era Toño Sanchís, exrepresentant de Belén Esteba. Malgrat estar embolicat en polèmica i judicis amb la col·laboradora de ‘Sálvame’, Toño Sanchís ha volgut acudir al programa en to de pau com a regal per Andreíta: «Per mi és un dia feliç. Estic content, i per l'afecte i el respecte que li tinc a Andrea vinc en to de pau», ha dit traient una bandera blanca.

«No parlaré avui de la mare, però d'aquí poc parlaré i molt i he de felicitar a la seva àvia Carmen i al seu tiet Cuqui perquè han sigut molt bons educadors i haurien d'estar molt orgullosos», ha afegit el representant, després de recordar que durant molts anys «havia format part de la seva família». Al programa, també s'ha comentat la festa d'aniversari que Belén Esteban li ha organitzat a una coneguda discoteca de Madrid, un fet que per Alejandro Lequio significa posar-la davant dels mitjans: «Aquesta nena és personatge perquè la Belén i tu, Toño, l'heu convertit en personatge», ha dit l'exmarit d'Ana Obregón, però Toño ha mantingut la seva promesa i no ha entrat a les provocacions.

Cal recordar que Andrea Janeiro no vol ser un personatge públic com els seus pares, però tot i així Belén Esteban sap que els mitjans fan centrar la seva atenció en la jove, pel que ha demanat que la tractin amb respecte: «He de dir-li a la premsa que tinc un caràcter molt fort i que ella serà l'ase dels cops durant un temps... M'agradaria que tinguéssiu respecte. M'ha demanat no parlar d'ella ni de la seva família paterna i jo ho faré. És molt sensata i té les idees molt clares, però no té picardia encara. Demano que se la deixi seguir sent una nena». 


Comentaris

envia el comentari