IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Torito tria Sálvame Deluxe per sortir de l’armari públicament

El col•laborador vol començar una nova vida lliure de complexos amb la seva parella i el seu fill

Torito decideix fer pública la seva homosexualitat i deixar d'amagar-se | Teleprograma

No és un secret per a ningú l'homosexualitat del col·laborador de ¡Qué tiempo tan feliz!, però és cert que mai n'havia parlat públicament. Ahir, 10 de febrer, Telecinco va anunciar que en el seu programa de nit, Sálvame Deluxe, un col·laborador de la cadena anunciaria públicament que era homosexual i sortiria de l'armari. El que ningú s'esperava, era que passés literalment.

A mig programa, van posar un armari al plató i en va sortir Torito, per deixar d’ocultar en públic la seva orientació sexual. Tot i que ja porta deu anys amb la seva parella actual i s’hi va casar fa cinc, va declarar que de cara el públic sempre ha intentat deixar al marge la seva sexualitat. Assegurava que «m’ha agradat separar allò professional de la vida personal. Estic en un moment de la meva vida en què vull ser feliç i no haver d’amagar-me». 

«Vull que el meu fill vegi els seus pares feliços pel carrer i no només a casa. Amb aquestes cabells és difícil passar desapercebut... No vull ocultar-me quan em faci un petó al carrer amb el meu marit», aclaria el col•laborador i afegia: «Vaig conèixer a la meva parella quan jo ja era conegut. Vivia fora d’Espanya, era heterosexual i es va enamorar de mi». 


Comentaris

envia el comentari