TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Tornen a ingressar la nena apallissada a Mallorca pels seus companys

La policia ha identificat sis dels agressors
La menor té greus lesions. | Última hora

 

Divendres passat coneixíem la terrible història d'una nena de vuit anys de Palma de Mallorca i la brutal pallissa que va rebre a mans de dotze nens més grans. La petita va haver de ser hospitalitzada i els agents de policia van començar una investigació per revelar la identitat dels agressors. Avui, la petita ha hagut de tornar a ser ingressada pel fort dolor que pateix en diferents parts del cos. Alhora, la policia ha identificat a sis dels agressors i passaran a mans de la Fiscalia de Menors.

Segons la petita, quan va sonar el timbre que indicava el final del pati, la víctima va agafar la pilota amb la que havien estat jugant uns adolescents durant el temps lliure de mig matí i la va lliurar al professor de gimnàstica del centre escolar. Va ser llavors quan un noi d'entre tretze i catorze anys li va pegar un cop de peu a l'esquena que el va fer caure a terra a l'instant.

 

A partir d'aquí es van viure moments d'angoixa. El noi que la va agredir en primer lloc la va immobilitzar agafant-li de les mans i després li va posar els genolls a sobre perquè no es pogués moure. Va ser llavors quan altres onze agressors, que segons fonts de la comunitat educativa ja han estat identificats, van començar a clavar-li cops de puny i puntades de peu mentre l'insultaven. La jove no va poder defensar-se perquè l'havien immobilitzat.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris